web analytics

Cele mai bune placi de indreptat parul Valera Swiss`x

In ciuda faptului ca producatorul Valera Swiss’x este unul foarte nou pe piata, acesta s-a axat pe a oferi calitate prin fiecare produs pe care il lanseaza, indiferent din ce categorie face parte. Ca urmare, din aceasta dorinta puternica si o nevoie a pietei foarte mare placile de par au iesit pe piata cu mult imbunatatite. Acest lucru se poate observa intr-un numar de recomandari foarte mare si care comparativ cu ceilalti producatori este o adevarata revelatie.

Cele mai bune placi de indreptat parul Valera Swiss`x

Exact ca si pana acum, in urmatoarele randuri vei avea prezentate pana la 3 placi de par si care ies in evidenta prin fiecare folosire a lor si de aceea ar trebui sa stii si tu care sunt. Ba mai mult, fiecare din aceste 3 produse se potrivesc pentru absolut fiecare categorie de persoane, deoarece le-am ales in functie de nevoile tuturor.

#1 Placa profesionala pentru intins parul Valera Swiss’x Logica

Cu o temperatura care ajunge pana la 230 de garde si cu 5 straturi de protectie ceramica impotriva loviturilor, aceasta palca de par noua pe piata poate fi aleasa drept placa cu cel mai mare impact asupra parului. Ei bine, aceasta se poate utiliza fara prea mari probleme cu o singura mana, greutatea sa fiind foarte mica.

O puteti cumpara de aici : Emag

#2 Set profesional pentru intins parul Valera Swiss’x Super Brush&Shine

Acest set, nu doar ca iti poate fi de folos prin fiecare folosire a sa, insa daca vei folosi produsele pe care le are incroporate, parul tau se va putea bucura de o mai mare naturalete, si asta la un pret mult mai mic. De aceea, notorietatea sa a crescut peste noapte si foarte multe persoane l-au recomandat de fiecare data cand au putut.

O puteti cumpara de aici : Emag

#3 Placa de intins parul Valera Swiss’x Agility Ionic

Dupa cu iti dai seama, aceasta placa este un model premium avand un ecran digital pe care iti arata diferite informatii care se refera in special la temperatura cu care incalzeste parul. In ceea ce priveste pretul sau, acesta se afla la limita liniei de mijloc ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de mai multe beneficii decat ai putea crede.

O puteti cumpara de aici : Emag

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *