web analytics

Cele mai bune placi de indreptat parul

Indreptarea parului reprezinta de coafura utilizata inca din anul 1890.  Aceasta tehnica a devenit populatra datorita femeilor de culoare. Acestea din urma si-au dorit sa isi schimbe look-ul, sa obtina un par perfect drept. In ziua de azi, putine sunt femeile care nu detin o placa de indreptat parul. In cazul in care ai un par mai rebel, il poti disciplina cu ajutorul unei placi de par. Insa cum o poti alege pe cea mai buna?

Puterea aparatului. Daca vrei sa faci o afacere buna in ceea ce priveste placa de indreptat parul, sa o alegi pe cea mai buna cu alte cuvinte, trebuie sa tii cont de puterea si practicitatea acesteia. In general, placile de indreptat parul au o putere situata intre 500-2500w. Daca ai un par fin sau normal, o placa de indreptat parul cu o putere cuprinsa intre 500-100 w ar putea fi suficienta. In schimb, daca parul tau este ondulat si mai des a nevoie de un model cu o putere cuprinsa intre 1000-2500w. Trebuie sa optezi pentru o placa de par usor de manevrat, ergonomica.

Polivalenta aparatului si natura placilor. Cea mai buna placa de indreptat parul este polivalenta. O astfel de placa de par poate indrepta fara probleme orice tip de par si il poate ondula la nevoie. Invelisul placilor este extrem de important. De acesta depinde cat este de inofensiva placa pentru parul tau. Exista actualmente pe piata placi de indreptat parul cu invelis din metal, turmalina, ceramica si teflon. Cel mai des intalnit invelis este ceramica, un material care se incalzeste deosebit de uniform si care asigura o alunecare usoara a placii pe firul de par. Turmalina sau teflonul reprezinta materiale mai inovative, primul elibereaza ioni negativi iar al doilea impiedica lipirea produselor de ingrijire pe suprafata placii.

Accesorii si optiuni de luat in considerare. Verifica daca accesoriile cu care este livrata placa te intereseaza cu adevarat. Husa de protectie este unul din cele mai importante accesorii. Apoi, verifica daca este dotata cu tehnologie ionica sau cu tehnologie cu aburi. Marimea placilor este si ea importanta. Placile late sunt ideale pentru suvitele mai groase in timp ce placile inguste sunt potrivite pentru breton.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *