web analytics

Cele mai bune placi de indreptat parul

Placi de indreptat parul

Ondulatoarele si perile rotative cu siguranta nu sunt singurele produse care iti pot face viata mai usoara in calitate de femeie. Alaturi de aceastea va trebui sa iti alegi si o placa de intins parul de calitate si care sa nu iti faca nici un fel de probleme. Acest lucru, este posibil dupa ce marii producatori de produse de acest gen s-au axat pe calitate si nu cantitate in ceea ce consta producarerea lor. Acest lucru se poate observa foarte usor in ultimele lansari in materie de produse pentru infrumusetare, motiv pentru care nu iti mai face probleme in acest sens.

Care sunt cele mai bune perii de indreptat parul?

Placile de indreptat parul sunt si ele intr-un numar relativ mare pe piata chiar daca sunt probabil cele mai vechi produse pentru par. Totusi, in mare parte piata nu a fost satisfacuta, iar noile produse care au la baza cele mai noi tehnologii sunt de-a dreptul foarte avantajoase. Ei bine, dupa o scurta analiza, mi-am putut da seama ca 3 dintre acestea pot satisface orice nevoie, motiv pentru care ti le-am prezentat si tie cat mai scurt si cat mai la obiect in articolul pe care il citesti deja.

#1 Placa de indreptat parul Remington S3500 + turmalin 230°

Prima placa de par este produsa de catre Remignton si in ciuda faptului ca acest producator are doar produse ieftine, dintre cele ce ti le voi prezenta aceasta este cea mai ieftina. Ba mai mult, modul sau de incalzire a parului nu ii va dauna deloc vietii sale, motiv pentru care poate fi o alegere buna.

O puteti comanda de aici : Emag

 

#2 Placa de indreptat parul Rowenta Liss & Curl Ultimate Shine SF6220

Al doilea model este produs de catre Rowenda si este fabricata din ceramica, in felul acesta parul tau nu va avea absolut deoc de suferit. Chiar si pentru faptul ca ea poate incalzi pana la 230 de grade poate fi considerata o placa de par avantajoasa deoarece este exact media la pare parul, fie chiar rigid, este foarte usor de indreptat.

O puteti comanda de aici : Emag

#3 Placa de indreptat parul si ondulator Rowenta Respectissim Liss & Curl SF7640

Continuam cu placile de par de la producatorul Rowenda iar de data aceasta iti recomand un produs premium la un pret mai mare. Ba mai mult, calitatea sa este garantata prin sutele de recomandari care au fost facute de catre cumparatorii sai si asta, in doar primele 3 luni in care a fost pe piata.

O puteti comanda de aici : Emag

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *