web analytics

Cele mai bune periute electrice pentru copii

Copiii incearca sa ii imite pe adulti in toate insa cand vine vorba despre spalarea regulata a dintilor lucrurile se schimba. Putini sunt copiii carora le place sa se spele pe dinti cand sunt mici. De aceea, o periuta electrica poate fi cea mai buna solutie, poate fi considerata de copil o jucarie amuzanta. Pentru parinte este un obiect interesant pentru a-l initia pe copil in rutina zilnica necesarea igienei buco-dentare. Insa, in ciuda numeroaselor avantaje ale periutei electrice, este interzisa folosirea acesteia inainte de varsta de 5-6 ani.

Modelele de periute electrice pentru copii existente pe piata sunt care mai de care mai atragatoare. Alegerea celei mai bune periute electrice pentru copii este drept urmare un moment important. Sarcina parintilor este aceea de a gasi cel mai bun model in functie de anumite caracteristici, fara sa se lase influentati de culori sau de aspectul estetic. Iata care sunt caracteristicile de care acestia trebuie sa tina cont.

Ergonomie. Alege un model de periuta electrica cu un maner confortabil, care poate fi tinut cu usurinta in mana si care sa nu alunece din mana copilului. De preferinta materialul sa fie din cauciuc. Peria ar trebui sa aiba perii mai moi decat cei ai periutelor pentru adulti, trebuie sa fie potriviti pentru gingiile copilului si pentru smaltul dintilor care este mai fragil.

Capul periutei de dinti electrice pentru copii. Pentru copiii care incep sa se familiarizeze cu periuta electrica, parametrii capului periutei de dinti trebuie sa fie cei de baza pentru a se evita orice senzatie de disconfort in timpul periajului sau afectarea mucoasei bucale.

Optiuni. Cele mai bune periute de dinti trebuie sa fie dotate cu functia timer ceea ce permite controlarea duratei procesului de curatare. Ideal ar fi ca periuta de dinti sa ofere posibilitatea ajustarii intensitatii precum si gradul de presiune asupra smaltului dintilor.

Modul de alimentare. Ai de ales intre o periuta de dinti electrica pentru cablu electric sau o periuta de dinti pe baza de baterii reincarcabile.

Cea mai buna periuta electrica pentru copii trebuie sa aibă cel putin 2 programe, unul mai fin si unul mai puternic, in functie de sensibilitatea dintilor celui mic.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *