web analytics

Cele mai bune perii rotative

Esti in cautarea unui aparat care sa iti permita sa iti usuci, ondulezi si sa iti indrepti parul la tine acasa? Atunci peria rotativa este aparatul de care ai nevoie. Datorita faptului ca in momentul de fata exista pe piata numeroase modele de la diferiti producatori, alegerea celei mai bune perii rotative poate fi una dificila. Pentru a te asigura ca o alegi pe cea mai buna poti face o comparatie a mai multor modele urmarind caracteristici precum putere, invelis sau marimea diametrului.

Puterea unei perii rotative. Puterea este cel mai important element de luat in considerare in cumpararea celei mai bune perii rotative. Trebuie sa adaptezi puterea apratului la tipul de par. O perie rotativa de 1000W este recomandata persoanelor cu un par mai fin. In schimb, persoanele cu un par cret sau mai des au nevoie de o perie rotativa cu o putere de 1200W. Cele mai recente modele de pe piata sunt echipate cu un variator de temperatura. Astfel, se va puta regla temperatura in functie de tipul parului si in functie de coafura dorita. Pentru o coafura rezistenta opteaza pentru un aparat dotat cu functia de aer rece.

Invelisul unei perii rotative. Persoanele care vor sa obtina o coafura perfecta cu ajutorul unui aparat care sa nu le distruga parul trebuie sa tina cont si de invelisul acestuia. Cele mai populare sunt cele cu invelis din ceramica. Poti opta si pentru perii rotative cu invelis din turmalina care optimizeaza actiunea produselor de ingrijire capilara aplicate. Datorita acestor invelisuri peria rotativa se foloseste mai usor decat placa.

Diametrul unei perii rotative. Pentru ca o perie rotativa sa functioneze in mod eficient este important sa verificam diametrul acesteia. Trebuie sa tii cont de rezultatul dorit in acest caz si de natura parului, daca este mai fin sau mai des. Pentru bucle mai mult sau mai putin voluminoase opteaza pentru un model cu un diametru mai mare. Daca ai parul mai fin un diametru mediu este suficient. In cazul in care iti place sa iti schimbi coafura in fiecare zi poti opta pentru un model insotit de mai multe capuri de perie.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *