web analytics

Cele mai bune masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe, este alaturi de frigider, un aparat electrocasnic indispensabil din orice camin. Iar in fata atator modele disponibile pe piata cu siguranta ca nu mai stii incotro sa te indrepti.

Masina de spalat rufe reprezinta o investitie importanta, care se face pe termen lung. Este un aparat durabil si functional care nu se alege atat de usor.

Ce model alegi? Incarcare verticala (top) sau incarcare frontala? Spatiu, capacitate de incarcare, latime, inaltime, incastare sub un blat in bucatarie… iata cateva criterii de care sa tii cont atunci cand alegi cele mai bune masini de spalat rufe. Dar nu numai.

Ce alegi? O masina de spalat clasica sau una cu uscator? Este o intrebare la care trebuie sa raspunzi atunci cand dispui de un spatiu limitat.

Ergonomia. Este deci foarte important sa stii unde va fi pusa masina ta de spalat rufe. Daca dispui de un spatiu mai limitat si daca nu vei pune masina de spalt vase sub un mobilier, cel mai bine ar fi sa alegi un model cu incarcare frontala. Este mai « slim » in jur de 45 de cm si o vei putea integra mai usor in spatiul disponibil.

Masinile de spalat rufe se potrivesc mai mult familiilor mai numeroase. Sunt modelele clasice pentru pentru spatiile mai mari si cele mai slim pentru un spatiu mai limitat.

Clasa energetica. Masinile de spalat rufe sunt clasate in functie de consumul de apa si de electricitate.

Viteza de stoarcere este cea care va determina performanta. Cu cat este mai mare viteza, cu atat durata de uscare va fi mai redusa.

Iata deci care sunt cele 7 criterii de care sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna masina de spalt rufe:

  • tipul- cu hublou, cu incarcare verticala sau frontala, incastrabila, cu uscator.
  • Cele mai populare si mai scumpe sunt un gaj de calitate.
  • capacitatea de incarcare- de la 5 la 11 kg.
  • viteza de stoarcere- de la 1100 tr/mn pana la peste 1300.
  • clasa energetica- de la D pana la A+++.
  • nivelul sonor – silentios sau normal.
  • optiunile- ecran LCD, programator, functie cu aburi, pentru rufe delicate, pentru lana, pentru camasi, etc.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *