web analytics

Cele mai bune lampi solare pentru gradina

Lampile solare pentru gradina sunt din ce in ce mai apreciate de catre gradinari sau designerii de interior. Sunt obiecte extrem de decorative care iti vor ilumina ecologic gradina.

Lampile solare insa nu au doar functia simpla de a ilumina o gradina sau aleile acesteia. Acestea pot in acelasi timp sa puna cel mai bine in valoare florile, poate sa ilumineze aleile, fatadele, o terasa sau un balcon. Deci pot sau infrumuseteze exteriorul. Cum se aleg insa cele mai bune lampi solare pentru gradina?

Cele mai bune lampi solare pentru gradina trebuie sa ofere o buna autonomie. Adica o autonomie de minimum 2 ore pe timp de iarna si de 10 ore minimum pe timp de vara. Aceasta ar trebui sa aiba o putere de cel putin 12 wati pentru a asigura un iluminat suficient. Alege deci o lampa solara de calitate care sa ofere cea mai buna durata de viata, nu una ieftina care nu va mai functiona deloc peste 2-3 ani.

Fii atent la rezistenta acestora la intemperii. Un alt lucru important- lampa solara pentru gradina trebuie sa fie rezistenta la intemperii. Din acest motiv, ar trebui sa alegi una din inox care nu va rugini si care va rezista la vant si la ger.

Cele mai bune lampi solare pentru gradina ar trebui sa imbine de minune designul cu robustetea. Pentru ca o lampa solara sa se poata integra de minune la tine in gradina, cel mai bine ar fi  sa alegi un model de lampa care sa fie in armonie cu mobilierul, cu plantele si cu stilul mobilierului.

Lampile solare prezinta o multime de forme si de culori, pentru a oferi gradinii tale o noua alura – mai romantica pentru a conferi cea mai senina atmosfera. Poti gasi astfel pe piata lampi in forma de nuferi sau de flori de lotus pe care le poti aseza pe langa piscina. Dalele luminoase sunt cea mai buna alegere pentru alei. Iar daca vrei sa pui in valoare un perete din caramida sau o suprafata texturata, alege o aplica murala.

Cele mai bune lampi solare pentru gradina sunt ergonomice, sunt economice si estetice si iti pun cel mai bine in valoare gradina la lasarea serii.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *