web analytics

Cele mai bune gratare pe gaz pentru alimente cat mai gustoase

Sezonul insorit rimeaza cu zile petrecute in aer liber la gratar impreuna cu prietenii si familia. Pentru a te asigura de faptul ca ai parte de momente perfecte si ca gusti preparate perfect gatite, folosirea unui gratar de calitate se impune. In ceea ce priveste gratarele pe gaz, acestea se declina in mai multe modele. Ceea ce face destul de dificila alegerea celui mai bun gratar pe gaz.

Numarul si calitatea arzatoarelor. Cum putem alege cel mai bun gratar pe gaz? Pe cat posibil, trebuie sa il alegem pe cel care prezinta un numar mai mare de arzatoare. Logic, numarul arzatoarelor este proportional cu marimea aparatului, mai precis cu suprafata de gatit. Produsele existente pe piata propun intre 1-6 arzatoare. Puterea creste in functie de numarul de arzatoare. Aceasta este cuprinsa intre 2-18kW. Cu un numar mai mare de arzatoare te vei asigura de faptul ca preparatele vor fi gata mai repede. Totul depinde de nevoile tale. Un model mai mare este automat si mai scump. Alege un model cu arzatoare din otel inoxidabil deoarece sunt mai bune si mai rezistente, au o durata mai lunga de viata.

Capacul. Te sfatuim sa alegi un model dotat cu un capac. Astfel, vei beneficia de o mai mare flexibilitate de gatire. Caldura este retinuta deci mai intensa, penetrand cu mai mare eficienta ingredientele. Insa atentie. Nu toate capacele ofera aceeasi performanta. Exista tipuri diferite de capace. Unele sunt concepute cu pereti dubli pentru o eficienta sporita, altele prezinta termometre care indica temperatura din interior. Exista si gratare pe gaz echipate cu capace din sticla pentru a supraveghea indeaproape gatitul.

Functii. Un gratar mare este ideal pentru a gati simultan pentru un numar mare de persoane. Modele noi permit si folosirea unei butelii cu propan sau conectarea la reteaua de gaze naturale fapt ce te va scapa de schimbarea regulata a buteliei. Exista gratare care ofera posibilitatea iluminarii suprafetei de gatit si a panoului de control odata cu lasarea intunericului.

Alege un gratar pe gaz care foloseste otel inoxidabil de calitate in special cand vine vorba de carcasa acestuia dar si de arzatoarele principale.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *