web analytics

Cele mai bune frigidere

Fie iti doresti sa inlocuiesti un frigider mai vechi sau vrei sa iti cumperi un frigider nou pentru noua ta locuinta, alegerea celui mai bun frigider este una destul de dificila. Este necesar sa cunosti criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea unui astfel de aparat. Este destul de dificil de desemnat cel mai bun frigider, totul depinde de criteriul care este cel mai important pentru tine.

Tipul. Daca pe vremuri exista doar frigiderul cu o usa si un compartiment pentru congelator, in ziua de azi, tehnologia a evoluat enorm si ne propune mai multe tipuri de frigidere pentru a raspunde cerintelor si nevoilor noastre. Frigider cu o usa/cabinet este frigiderul clasic. Frigiderul cu doua usi este o alternativa mai avantajoasa ca pret si ca spatiu. Combina frigorifica este destul de populara, reprezinta varianta mare de aparat. Lada frigorifica este conceputa doar pentru inghetare/congelare si combina frigorifica de tip Syde by Syde este un aparat frigorific extrem de spatios.

Consumul. Pentru a sti care este cel mai bun frigider in termeni de economie de energie, eticheta energetica te poate ajuta in acest sens. Cele mai performante frigidere sunt incadrate in categoria A+++ dar si cele mai ecologice.

Capacitatea. Trebuie sa verifici, inainte de achizitionarea frigiderului daca acesta incape in spatiul prevazut din bucatarie. Mai apoi poti tine cont de capacitatea frigiderului de care ai nevoie, tinand cont si de obiceiurile tale alimentare si de numarul membrilor familiei. Un frigider cu o capacitate mica nu iti va putea satisface nevoile, nu va putea pastra cantitatea de hrana de care ai nevoie. Din contra, un frigider cu o capacitate prea mare nu va face decat sa ocupe prea mult spatiu in timp ce cantitatea de hrana pastratata este limitata. Trebuie sa ai in vedere o capacitate de 50 de litri pe persoana.

Optiunile. Un frigider poate fi insotit de o multime de optiuni utile. Acestea au drept scop sporirea eficientei sale. De aceea, este important sa consideram mai multe caracteristici in alegerea celui mai bun frigider. Optiunea de dezghetare automata, tehnologia No Frost sau termostat electronic care permite controlarea temperaturii in interiorul frigiderului.

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *