web analytics

Cele mai bune epilatoare IPL

Pentru a te asigura de faptul ca nu faci o alegere regretabila trebuie sa studiezi mai intai piata si sa te asiguri ca aparatul indeplineste anumite criterii pentru a elimina eficient parul nedorit de pe corp. Robustete si fiabilitate, marimea ferestrei de emisie sau accesoriile care il insotesc…acestea sunt principalele caracteristici de care trebuie sa tii cont in alegerea celui mai bun epilator IPL.

Robustete. In acest ghid al celui mai bun epilator IPL va invitam mai intai sa vorbim despre robustetea si fiabilitatea aparatului. Verifica informatiile legate de marca aparatului pentru a evita alegerea unui aparat inadaptat tipului tau de piele care ar putea sa provoace leziuni pe suprafata epilata sau arsuri superficiale. De aceea, iti recomandam sa alegi modele robuste, comercializate de marci cunoscute de pe piata. Acest lucru iti garanteaza o mai mare fiabilitate cat despre zona de aplicare a luminii pulsate. Trebuie sa stii ca exista epilatoare IPL doar pentru corp si epilatoare IPL eficiente atat pentru corp cat si pentru fata, furnizate cu capuri specifice pentru fiecare zona de epilare in parte.

Utilitatea verificarii acestei informatii rezida si in alegerea autonomiei aparatului. Epilatoarele cu fir se bucura de o mai mare autonomie si se pot folosi pe orice zona a corpului. Insa nu sunt atat de potrivite pentru zonele mai greu accesibile precum zona chilotului. Epilatoarele eincarcabile au o autonomie limitata si se incarca destul de greu. Trebuie alese pentru zonele de epilare mai restranse.

Marimea ferestrei de emisie. Marimea ferestrei de epilare este si ea importanta deoarece conditioneaza intinderea zonei de tratat cu flash-ul luminos. Aceasta poate varia intre 2 si 6 CM2. Daca principalul criteriu care te intereseaza este precizia si vrei sa epilezi zone mai mici pentru rezultate mai eficiente atunci opteaza pentru un epilator cu o fereastra mai mica deoarece sunt mai adaptate pentru zonele mai sensibile ale corpului precum axilele.

Functionalitati si accesorii. Functia de detectare automata te ajuta sa alegi aparatul in functie de tipul de piele, de culoare si de reactia sa la soare. Aceasta iti va permite sa ajustezi nivelul de intensitate al luminii pulsate. Reglajul se face in general pe cinci nivele in maniera continua.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *