web analytics

Top 3 Cele mai bune epilatoare IPL

Cele mai bune epilatoare IPL

Problema cu parul pe picioare sau pe corp a inceput sa fie tot mai mare in special pentru femei, motiv pentru care pe piata au aparut niste epilatoare IPL de cea mai buna calitate.

Acestea, nu doar ca sunt fabricate de catre cei mai seriosi producatori, insa calitatea lor este cu siguranta peste media pietei.

In ceea ce priveste recomandarea noastra, ei bine aceasta este facuta pe baza de numarul vanzarilor dar si pe baza de recenzii ale cumparatorilor sai.

Care sunt cele mai bune epilatoare IPL?

Deoarece sunt intr-un numar destul de mare pe piata, am incercat sa le analizam pe toate si sa ti le recomandam doar pe cele de interes si care au o calitate foarte mare in ceea ce consta calitatea lor.

Asa ca, am ales 3 produse pe baza recomandarilor si care pot fi intradevar foarte utile in cazul femeilor dar nu numai.

#1  Epilator IPL  HomeLight Babyliss G932E

Cele mai bune epilatoare IPLPrimul epilator IPL este tocmai HomeLight Babyliss G932E, acesta avand chiar 50.000 de impulsuri pe care ti le garanteaza.

Ba mai mult, in ciuda faptului ca este considerat un produs ieftin, iti ofera 5 viteze de intensitate, special in functie de nevoia ta iar astfel, te vei putea bucura de o comoditate cat mai mare in procesul de epilare.

Puteti cumpara de aici: Emag 

 

 

 

#2  Epilator IPL Philips Lumea IPL SC2005/00

Al doilea epilator IPL pe care dorim sa vi-l recomandam este Philips Lumea IPL SC2005/00 el avand un numar de 250000 de impulsuri, ceea ce face ca produsul sa fie clasat peste primul.

Ei bine, pe langa acest aspect va mai trebui sa ti cont si de faptul ca este un accesoriu tip feminim iar astfel orice durere sau disconfort pur si simplu va fi inlaturat in totalitate.

Puteti cumpara de aici : Emag

 

 

 

 

#3 Epilator IPL Remington i-Light Prestige IPL6750

Trebuie sa precizam de faptul ca are integrata lumina intensa ca un mod de actionare asupra fetei si avand in vedere ca este destinat doar pentru fata.

Poate fi considerat un produs de cea mai inalta calitate, premium chiar. In ceea ce priveste pretul sau, acesta intradevar depaseste media pietei insa cu siguranta nu iti creeaza mari probleme in ceea ce consta achizitionarea sa.

Puteti cumpara de aici : Emag

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *