web analytics

Cele mai bune aparate pentru curatarea tenului

Daca secretul obtinerii unui ten frumos si luminos ar sta in folosirea unor produse mai putin, in folosirea unui singur aparat? Mai putine creme, mai putini bani cheltuiti, mai mult timp castigat…un aparat pentru curatarea tenului este tot ce ai nevoie. Uita de apele micelare, produsele de curatare sau de gomaj care iti umple rafturile din baie si tot nu iti curata tenul asa cum iti doresti. Odata ce vei folosi un aparat pentru curatarea tenului sigur vei deveni dependenta.

In ziua de azi, exista o gama larga de aparate special concepute pentru curatarea tenului. In general este vorba despre o perie cu un cap rotund. Ansamblul este electric si perii fac miscari rotative pentru curatarea tenului in profunzime. Peria functioneaza conform patru miscari diferite. Aceste miscari sunt uneori combinate sau folosite independent, in functie de nevoile fiecareia. Rotatia este cea mai frecventa miscare.  Miscarea de rotatie are o actiune in profunzime si permite inlaturarea tuturor impuritatilor si garanteaza stimularea epidermei.

Miscarea de vibratie este o miscare destul de curenta pentru acesti tip de aparat. Acest sistem permite eliminarea impuritatilor superficiale. Este cazul celulelor moarte sau a produselor de infrumusetare ramase pe ten. Exista aparate pentru curatarea tenului care efectueaza miscari de micro-oscilatie, ideale pentru oxigenarea tenului.

Viteza unui astfel de aparat se numara printre principalele criterii de luat in considerare inainte de alegerea sa. Majoritatea sunt dotate cu minim doua viteze pentru a-ti oferi ocazia de a adapta ritmul miscarilor efectuate in functie de nevoi. O piele sensibila trebuie sa fie tratata cu delicatete spre deosebire de un tesut cutanat normal. In caz contrar, o vei agresa si o vei distruge si mai tare.

Optiunile celui mai bun aparat pentru curatarea tenului sunt si ele importante. Verifica prezenta capurilor suplimentare care insotesc unele modele. Textura perilor situati pe fiecare cap de curatare in parte nu este nici ea aceeasi. Exista peri care realizeaza o curatare superficiala, care realizeaza o curatare in profunzime si accesorii care realizeaza gomaj sau doar masaj.

Momentan exista pe piata modele pe baza de baterii dispensabile sau pe baza de acumulator. Ultima varianta reprezinta o varianta mai ieftina pe termen lung.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *