web analytics

Cele mai bune aparate de tuns barba si mustata

Cei care au barba sau mustata stiu ca intretinerea acestora nu este una tocmai usoara. Nu este suficient sa o lasi sa creasca sperand ca va creste in functie de forma fetei si va avea un aspect uniform. Trebuie sa ai la indemana uneltele adecvate pentru a ajuta barba sau mustata sa creasca si sa o scurtezi la nevoie. De aceea, alegerea unui aparat de tuns barba si mustata este o etapa obligatorie si, pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa ai anumite cunostinte asupra subiectului.

Calitatea lamelor. Evident, cel mai important criteriu in alegerea unui aparat de tuns barba si mustata este calitatea lamelor. Daca calitatea lamelor nu este optima, tunderea barbei sau mustatei risca sa fie una dureroasa. Lamele ar trebui sa fie din otel inoxidabil si sa fie dotate cu un sistem de autolubrifiere precum si o precizie ridicata.

Alimentarea si modul de functionare. Exista aparate de tuns barba si mustata concepute conform a doua moduri de alimentare – aparate reincarcabile care functioneaza pe baza unor baterii si aparate care functioneaza atat pe baza de baterii cat si pe baza de cablu. Diferenta dintre cele doua este durata de viata. Un aparat care functioneaza doar pe baza de baterii va avea o durata de viata mai scurta. Odata cu trecerea timpului, cand bateria incepe sa dea semne de slabiciune si nu mai tine incarcat, aparatul nu se mai poate folosi la parametri optimi.

Reglajele. Este important ca un astfel de aparat sa dispuna de cat mai multe trepte de reglare a preciziei de taiere si sa aiba cat mai multe trepte de viteza pentru a se putea adapta in functie de forma fetei dar si in functie de grosimea firului de par.

Alte caracteristici de care trebuie sa tii cont. Verifica daca accesoriile includ husa/geanta de transport si perii de curatat dar si indicator luminos care sa arate statusul sau nivelul incarcarii.

Alege un aparat de tuns barba si mustata ieftin si bun, citeste online pareri, review-uri, recomandari si poate chiar vei beneficia de o reducere de pret, de Black Friday de exemplu.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *