web analytics

Cele mai bune aparate de ras electrice

Pentru a fi prezentabil la locul de munca si pentru confortul personal un barbat trebuie sa fie barbierit, aranjat. Pentru asta, are nevoie de un aparat de ras electric care sa ii simplifice sarcina. Insa cum il poate alege pe cel mai eficient, cel mai bun pentru piele?

Pe vremuri, barbatii foloseau lama pentru a se barbieri, numerosi fiind cei care aveau la scurt timp pielea iritata. Aparatul de ras electric are un atu deloc de neglijat, acela ca ofera un barbierit mai bland, mai eficient, mai confortabil si mai rapid. In cele ce urmeaza va vom oferi cateva sfaturi pentru a putea alege cel mai bun aparat de ras electric, cel menit sa raspunda cerintelor si exigentelor tale.

Cap rotativ, lama vibranta…adesea alegerea este dificila. Raspunsul la aceasta dilema sta in tipul de barba – mai supla sau mai dura, mai dificil sau nu de ras. In privinta unui aparat de ras electric cu cap rotativ acesta este ideal in cazul unei barbe mai suple, pentru pielea sensibila care se irita cu mai mare usurinta. Aparatele de ras electrice cu grila sunt ideale pentru barba mai deasa si pentru pielea mai putin sensibila, care nu se irita atat de usor. Calitatea grilajului sau a capului rotativ este si ea importanta. Cele care dau cele mai bune rezultate sunt cele care functioneaza pentru cele trei tipuri de par – lung, normal sau scurt.

In plus, cel mai bun aparat de ras electric este cel care se pliaza conturului fetei. Cel cu cap pivotant este cel care raspunde cel mai bine acestei exigente.

Alimentarea – cablu sau baterie ? avantajul unui aparat de ras electric cu cablu este acela ca functioneaza intotdeauna la putere maxima, rasul se face rapid fara sa existe riscul descarcarii aparatului. Modelele pe baterie risca sa nu duca rasul pana la capat daca nu sunt incarcate. Cele mai performante de pe piata au o autonomie de pana la 50 de minute.

Tehnologia are un cuvant de spus in ceea ce priveste performanta aparatului de ras. Tehnologia Wet and Dry este ideala pentru ca aparatul sa poate fi folosit sub dus sau pe o piele umeda. Tehnologia Sonic este o tehnologie care detecteaza curbele fetei si calitatea firelor de par de ras adaptandu-se acestora.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *