web analytics

Cele mai bune aparate de aer conditionat Samsung

Pe timp de vara cand temperaturile pot urca in termometre incat aerul sa devina irespirabil avem nevoie de un aparat de aer conditionat. Desigur, costurile unui aparat de aer conditionat sunt mai ridicate decat in cazul unui simplu ventilator insa investitia este una de durata. Ideal ar fi sa alegi un aparat de aer conditionat dintr-o gama de renume precum Samsung.

Iata care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea celui mai bun aparat de aer conditionat Samsung :

Brand. Chiar daca initial Samsung si-a desfasurat activitatea in cu totul si cu totul alte domenii, a reusit sa se remarce prin modele cu un design unic. Acelasi lucru este valabil si in cazul aparatelor de aer conditionat care vin in forma de triunghi ceea ce inseamna ca beneficiaza de un orificiu de admisie mai larg si automat mai mult aer aspirat. Samsung reuseste sa se faca remarcat si prin numeroasele tehnologii dezvoltate – Digital Inverter care ofera o mai mare eficienta energetica, Easy Filter si Virus Doctor care sunt tehnologii special concepute pentru a elimina praful, alergenii, virusurile si bacteriile. Functia Smart Installation de la Samsung este cea care te informeaza daca aparatul de aer conditionat este perfect instalat sau nu.

O tehnologie moderna care nu trebuie sa lipseasca de la un aparat de conditionatbun de la Samsung este invertorul care are capacitatea de a fluidiza enorm functionarea aparatului. Functia de dezumidificare este si ea importanta dar si cea de incalzire sau cea de control de la distanta a aparatului.

Capacitatea aparatului de aer conditionat Samsung este importanta. Cele mai bune aparate de aer conditionat Samsung au o capacitate de minim 12 000 BTU.

Filtrele. Un aparat de aer conditionat poate avea mai multe filtre. De aceea, inainte de a achizitiona un aparat de aer conditionat de la Samsung trebuie sa te asiguri de faptul ca acesta dispune de filtre de ionizare sau de filtre pentru purificarea aerului. Acestea trebuie sa fie concepute din materiale de calitate. Filtrele din plastic sunt cele mai populare deoarece se pot curata cu usurinta sub un jet de apa. Si filtrele  din casrbune activ sunt populare deoarece pot purifica eficient aerul.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *