web analytics

Cel mai bun spalator cu presiune

Terasa ta are nevoie de o curatare in profunzime? Acoperisul este acoperit de mucegai sau alta mizerie si nu stii cum ai putea sa inlaturi aceasta mizerie in mod eficient ? Vrei sa iti cureti exteriorul masinii fara sa fii nevoit sa mergi la o spalatorie auto? Atunci ai cu siguranta nevoie de cel mai bun spalator cu presiune. Pentru a te ajuta in alegerea celui mai bun spalator cu presiune am intocmit un mini ghid cu cateva din principalele criterii de care trebuie sa tii cont.

Presiunea spalatorului este exprimata in bari. Cu cat aceasta valoare este mai ridicata, cu atat puterea jetului de apa va fi mai mare. Astfel, daca suprafata de curatare este mai mica – terasa, masina – o putere de 150 de bari este suficienta.

 Debitul de apa. Debitul de apa al unui spalator cu presiune – exprimat in litri pe ora – este in egala masura un criteriu de luat in considerare in alegerea unui astfel de aparat. Cu cat debitul de apa este mai ridicat, cu atat timpul petrecut in curatarea terasei de exemplu va fi mai redus. Alege un aparat cu un debit de aproximativ 350 de litri pe ora.

Putere si tensiune electrica. Puterea si tensiunea electrica a celui mai bun spalator cu presiune depinde de munca efectuata. Pentru o utilizare intensiva alege o putere de peste 2000W. Pentru o utilizare domestica alege o putere mai mica.

Zgomotul. In functie de zona in care locuiesti, zgomotul emis de cel mai bun spalator cu presiune este in egala masura important. Zgomotul este exprimat in decibeli si, cu cat acesta este mai scazut, cu atat mai bine.

Functionalitati si accesorii. Pentru a alege un spalator cu presiune eficient un alt aspect de verificat este functionalitatea acestuia si accesoriile cu care este dotat. Cu siguranta munca pe care o vei efectua este variata ceea ce inseamna ca trebuie sa alegi un aparat polivalent.

Intretinere. Pentru a fi eficient pe termen lung, este important ca spalatorul cu presiune sa fie intretinut in mod corespunzator. Alege un model usor de curatat pentru a evita performantele scazute.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *