web analytics

Cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi

Gata. Cele 6 luni au trecut ca prin vis si bebelusul tau este acum pregatit sa inceapa sa manance. Dar inainte de a face asta, ai nevoie de un accesoriu foarte important. De cel mai bun scaun de masa. Cum il alegi?

Modularitatea si evolutivitatea scaunului. Scaunul de masa este un accesoriu necesar pentru a hrani bebelusul. Va fi indispensabil mai ales de la 6 luni incolo, cand incepe sa stea bine in fundulet. Deci modularitatea si evolutivitatea sunt criteriile cele mai importante de care trebuie sa tii cont in alegerea sa. In acest sens, scaunul trebuie sa iti ofere posbibilitatea sa reglezi inaltimea in functie de copilas.

Designul revolutionar. O alta caracteristica de are trebuie sa tii cont o reprezinta designul scaunului de masa pentru bebelusi. Exista pe piata scaunele de masa evolutive care se va adapta dezvoltarii continue a bebelusului. Dar mai exista pe piata si modele mai clasice de scaune de masa pentru bebelusi, din lemn, metal sau plastic. Mai poti alege un scaun de masa pliabil  care te va ajuta sa castigi un plus de spatiu.

Facilitatea in folosire. Cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi trebuie sa fie foarte usor de utilizat si de intretinut. Alege un model in care poti urca si cobori usor copilul de fiecare data.

Un model cu roti reprezinta o alta alegere buna deoarece il poti transporta fara prea mari eforturi prin toata casa.

Va trebui sa verifici daca scaunul de masa pentru bebelusi corespunde normelor de securitate in vigoare. Poate sa fie estetic, degeaba. Siguranta este primordiala. Deci trebuie sa aiba neaparat o centura de siguranta reglabila in trei puncte, care sa tina ferm copilasul la masa. Tavita ar trebui sa fie si ea reglabila si detasabila. Trebuie sa verifici si stabilitatea scaunului deoarece multe accidente domestice se intampla diun cauza scaunelor de masa.

Scaunul ar trebui sa fie destul de lat si de inalt pentru ca bebe sa stea cat mai confortabil.

Un scaun cu un suport pentru picioare este mult mai confortabil pentru copilasi si asigura o mai buna pozitie.

Deci cele mai bune scaune de masa pentru bebelusi sunt:

  • scaunele de masa din lemn, cele mai clasice. Un scaun de masa din lemn are o latura retro minunata si este foarte robust. Este de ajuns daca ii adaugi o centura de siguranta.
  • scaunele de masa reglabile, cele mai confortabile. Se vor adapta perfect fiecarui copil.
  • scaunele de masa care evolueaza odata cu copiii, care se pot modula de la 6 luni pana la 3 ani.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *