web analytics

Cel mai bun scaun de birou pentru copii

Cunosti cu siguranta avantajele lucrului la birou asezat pe un scaun specific. Scaunul de birou este conceput sa ofere si celor mici confort, nu doar adultilor. In plus, garanteaza o mai buna postura a spatelui celui care il foloseste in timp ce sta asezat. Si tinand cont de faptul ca un copil este inca in crestere, in continua transformare, de ce sa nu ii oferi un obiect benefic, indiferent de varsta sa?

Drept urmare, ofera-i copilului tau un spatiu de lucru placut, adaptat nevoilor sale pentru a fi mereu motivat sa isi faca temele si sa isi invete lectiile. Daca nu stii cum poti alege un scaun de birou pentru copii la cel mai bun raport calitate/pret citeste randurile de mai jos.

Confort. Fie iti doresti un scaun de birou pentru copil pentru ca acesta sa isi poata face temele, fie sa se joace la calculator in weekend, este esential sa te gandesti la confortul sau. Pentru asta, asigura-te de faptul ca dimensiunile scaunului si inaltimea acestuia corespund nivelului de varsta a copilului. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 6-12 ani fabricantii ofera cel mai adesea scaune confortabile cu un sezut de aproximativ 40 de centimetri si cu o inaltime de 40 de centimetri. Tu ca parinte trebuie sa verifici cu atentie calitatea materialelor folosite pentru fabricarea scaunului pentru copil. Tu esti cel care il va alege pe cel care corespunde perfect nevoilor si exigentelor tale.

Practicitate si ergonomie. Practicitatea scaunului de birou pentru copii este esentiala. Inainte de a fi un obiect de decor, acesta reprezinta o unealta de lucru pentru a completa spatiul de birou. Ideal ar fi sa optezi pentru un model cu scaun reglabil fapt ce iti va permite sa reglezi scaunul in functie de inaltimea micutului. Un scaun de birou pentru copii ar trebui sa fie si ergonomic, dotat cu cotiere si cu roti. Acestea din urma ii vor conferi un plus de confort si de mobilitate copilului in timp ce scrie sau se joaca.

Design si culori. Exista scaune de birou pentru copii special concepute pentru fete – roz in special – si pentru baieti, albastre in special. Insa exista si modele adaptate atat fetelor cat si baietilor. In afara de culoare, trebuie sa tii cont si de designul scaunului care depinde in mare parte de gustul copilului dar si de birou si de restul decorului din camera.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *