web analytics

Cel mai bun robot de bucatarie

Bucataritul este o activitate care nu isi face doar adepti. Daca unii adora sa isi petreaca timpul in bucatarie si sa gateasca, altii nu au nici timp, nici chef, considera gatitul o corvoada. Insa, ce zici daca ti-am spune ca, datorita tehnologiei, este posibil sa prinzi drag de gatit? Asta datorita unui robot de bucatarie care nu doar te ajuta sa reduci timpul petrecut in bucatarie ci si te va face sa iubesti gatitul.

Temperatura. Reglarea temperaturii este primul criteriu de luat in considerare in alegerea celui mai bun robot de bucatarie. Alimentele nu se gatesc toate la fel, cel mai bun robot de bucatarie nu prea are ce sa faca fara posibilitatea reglarii temperaturii.

Functii. Afla ca un robot de bucatarie bun este capabil sa indeplineasca peste 30 de functii. Este posibil ca tu sa nu ai nevoie de toate aceste functii insa ar fi pacat sa achizitionezi un robot simplist, cine stie, poate pe viitor vei avea nevoie de o alta functie. Stabileste functiile pe care robotul vrei sa le preia in bucatarie. Un robot multifunctional va deveni rapid indispensabil, un singur aparat ne poate simplifica munca enorm.

Capacitate. Un robot de bucatarie bun vine cu o capaciatate cuprinsa intre 1-1,5 litri pentru bol si intre 300-1000g pentru framantare. Daca ai o familie numeroasa alege o capacitate mai mare. In schimb, daca gatesti pentru doua persoane, un robot cu capacitate mare poate fi mai greu de utilizat.

Sistemul de siguranta. In momentul in care in preajma se afla si copii, acest criteriu este esential. Astfel vei reusi sa ii feresti de eventualele accidente.

Nivelul de zgomot. Gatitul nu trebuie sa ne provoace nervi si stres, zgomotul emis de aparat nu trebuie sa ne irite, trebuie sa fie unul scazut. In plus, in cazul in care unii din membrii familiei mai dorm si tu vrei neaparat un suc de fructe, nu trebuie sa ii trezesti. Un aparat silentios nu ar trebui sa depaseasca 80 dB.

Fiabilitate si durata de viata. Trebuie sa tii cont si de durata de viata a aparatului. Va fi capabil sa reziste in ciuda folosirii frecvente. Cauta informatii ale altor cumparatori pe forumuri, citeste review-uri, acestia sunt in masura sa iti ofere informatii cu privire la fiabilitatea si durata de viata a aparatului dorit.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *