web analytics

Cel mai bun premergator pentru cel mic

Daca ai in vedere alegerea unui premergator pentru cel mic afla ca trebuie sa iei in considerare mai multe criterii printre care nivelul de securitate oferit de modelul respectiv, tipul acestuia, precum si jucariile si optiunile care il insotesc. Premergatorul este un obiect util care il ajuta pe cel mic sa mearga, sa isi dezvolte echilibrul si sa il mentina activ si ocupat.

In momentul in care copilul da semne ca incepe sa mearga acest lucru este un veritabil eveniment pentru parinti. Pentru ca totul sa mearga bine, achizitionarea unui premergator pare cea mai buna idee. Acest mini-ghid te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri in materie de premergator.

Securitate si stabilitate inainte de toate.  In momentul in care cauti un premergator pentru copilul tau trebuie sa te asiguri ca acesta este confortabil si ii confera securitate si stabilitate. Astfel, asigura-te ca baza premergatorului este stabila si destul de mare pentru a suporta greutatea copilului. Opteaza pentru premergatoare dotate cu roti antiderapante pentru a evita ranirea copilului in momentul in care ia viteza. Ai de ales intre premergatoare cu balansoar sau cu scaun rotativ. Exista si premergatoare care se imping.

Un model adaptat varstei sale. Cel mai bun premergator pentru copil depinde in mare masura de parintii sai, ei sunt cei care il aleg in functie de nevoile sale, in functie de varsta acestuia. Astfel, daca nu vrei ca micutul sa depinda de un premergator pentru a umbla opteaza pentru un model care se impinge. Cu ajutorul acestuia copilul va invata rapid sa mearga.

Daca nu esti pregatit sa lasi copilul sa mearga de unul singur, daca este mai mic, un premergator cu un scaun de sustinere si care poate evolua este cea mai buna alegere.

Accesorii diferite si jucarii. Deoarece creierul copilului este in constanta evolutie si trebuie tinut ocupat, opteaza pentru un premergator dotat cu jucarii. Jucarii vorbarete, jucarii colorate, jucarii care canta, orice jucarie care nu compromite siguranta copilului.

Greutatea. In ceea ce priveste greutatea, un premergator trebuie sa fie usor, sa fie manuit cu usurinta, fara probleme.

Inaltimea unui premergator trebuie sa fie proportionala cu cea a copilului. Un detaliu important care ii confera copilului mai multa mobilitate. Un premergator prea inalt va fi incomod de folosit. In general, inaltimea unui premergator este ajustabila.

Forma premergatorului ar trebui sa fie una rotunjita pentru ca cel mic sa nu simta vreun disconfort sau sa se raneasca.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *