web analytics

Cel mai bun pistol de vopsit pentru gospodari

Vopsitul, oricare ar fi suprafata,  reprezinta o munca fastidioasa si lunga. Mai ales daca folosim o rola sau o pensula. Motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane aleg sa se echipeze cu un pistol de vopsit. Pistolul de vopsit este o unealta practica care ne ajuta sa castigam timp si care ofera un rezultat apropiat de perfectiune. In plus, este o unealta care ne va face sa redescoperim placerea de a vopsi.

Cu cel mai bun pistol de vopsit putem vopsi pereti sau tavan dar si suprafete mai mici, obiecte sau piese de mobilier. Este o unealta extrem de polivalenta. Insa aceasta polivalenta depinde de pistolul de vopsit ales.

Primul criteriu de care trebuie sa tii cont in alegerea unui pistol de vopsit este aceea de a alege intre un pistol cu aer comprimat si un pistol electric. Daca ai nevoie pentru domeniul profesional atunci un pistol cu aer comprimat este cea mai buna alegere. Este mai scump dar mai eficient pe suprafete mai mari. Mai trebuie sa tii cont si de capacitatea rezervorului. Un pistol de vopsit bun trebuie sa aiba o capacitate a rezervorului de minim  1 litru pentru a putea lucra fara oprire.

Puterea este un alt criteriu important de luat in considerare. In general, un pistol profesionist vine cu o putere mai mare. In general, cel mai bun pistol de vopsit ar trebui sa aiba o putere de minim 650w. Insa, daca puterea va fi mai mare, treaba se va termina mult mai repede si vei reusi sa castigi timp.

Debitul pistolului de vopsit este un alt criteriu de luat in considerare. In acest caz te sfatuim sa optezi pentru un model dotat cu sistemul HPLV. Opteaza pentru un pistol de vopsit cu jetul reglabil. In ceea ce priveste accesoriile de care ar trebui sa dispuna cel mai bun pistol de vopsit ar trebui sa alegi unul cu mai multe capuri care pot fi schimbate dar si un model cu filtru, o perie de curatare si o sacosa sau o husa de depozitare. Nici ochelarii de protectie nu ar trebui sa lipseasca din accesoriile celui mai bun pistol de vopsit pentru a preveni producerea unor accidente.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *