web analytics

Cel mai bun patut pentru bebelusi

Cel mai bun patut pentru bebelusi devine un accesoriu indispensabil atunci cand parintii si mai ales, bebelusii isi doresc sa aiba un som linistit. Dar exista cateva criterii de care sa tii cont atunci cand alegi cel mai bun patut petnru bebelusi.

Varsta este un criteriu primordial deoarece un patut pentru bebelusi trebuie sa se adapteze de minune varstei sale. Bebelusii de 0-6 luni dorm mai bine intr-un patut leagan, cu vibratii si cu muzica.

Atunci cand bebe incepe sa creasca, poti alege un pat care se pliaza, tip umbrela sau un pat cu grilaj.

Dar cel mai important lucru- materialul din care este facut patutul. Va trebui deci sa privilegizi modelele de patuturi din materiale naturale, cum ar fi lemnul masiv. In ceea ce priveste finisajele, acestea ar trebui sa fie facute cu solventi sau vopsele pe baza de apa.

Un patut solid si evolutiv, conceput sa dureze. Bebelusul va rezista doar cateva luni in patutul sau cu grilaj. Deci este pacat sa investesti foarte mult intr-un pat pe care il vei folosi foarte putin.

In ceea ce priveste soliditatea sa, lemnul masiv, este cea mai buna alegere. Poti sa fii sigur in acest caz de calitatea materialelor si a finisajelor. Daca alegi un patt pe roti, va trebui sa verifici daca acestea se pot bloca usor.

Mai verifica si daca patul pe care il alegi este in conformitate cu normele in vigoare.

Salteaua patutului este un alt criteriu de care va trebui sa tii cont. O saltea din spuma si material, precum bumbacul bio sau bambusul reprezinta deci o alegere foarte buna.

Stilul patutului este la fel de important, deoarece este cel mai important element din camera copilului. Este chiar piesa centrala care da tonul. Dar pe piata exista, din fericire, o multime de modele de patuturi care imbina de minune confortul, siguranta, durabilitatea si designul. Deci cel mai bun patut se poate alege in diferite stiluri- clasic, retro, scandinav, design….

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *