web analytics

Cel mai bun mixer de bucatarie

Ideal pentru pasionatii de bucatarie si nu numai, o unealta de bucatarie extrem de utila si practica, mixerul de bucatarie nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie moderna. O adevarata minune – il bagam in priza, apasam pe buton si trebuie doar sa asteptam. Mixerul ne ajuta sa castigam timp in bucatarie. Efortul este minim. Odata cu trecerea timpului si mixerele au evoluat, exista mai multe tipuri – de mana, verticale si cu bol. Insa, indiferent de modelul ales trebuie sa stii cum sa il alegi pe cel mai bun.

Puterea motorului. Este important sa alegi un mixer cu un motor puternic. Daca este nevoie sa mixezi o cantitate mare de alimente, atunci ai nevoie de o putere de minim 500w.

Numarul vitezelor. In functie de alimentele pe care le mixezi, numarul vitezelor conteaza si el. Exista producatori care propun un numar destul de mare de viteze pentru a putea adapta functionarea aparatului la diferitele preparate culinare. De cate viteze are nevoie cel mai bun mixer de bucatarie? Raspunsul este unul simplu – de la minim trei la cat mai multe. Asta deoarece un numar mai mare de viteze permite o adaptare mai buna a aparatului la specificul mancarii pregatite.

Rezistenta la caldura. Iata un criteriu dificil care nu este mentionat nicaieri de catre fabricanti. Exista unele mixere care indica faptul ca nu este indicat sa folosesti functia de mixare mai multe de 60 de secunde consecutiv. Verifica acest criteriu online, verifica daca alti utilizatori au specificat acest lucru. Unii producatori s-au gandit sa includa invelisuri si protectii speciale pentru a prelungi durata de viata a aparatului, fapt ce este trecut in fisa tehnica.

Modul de alimentare. In momentul in care vorbim despre modul de alimentare ne concentram in special asupra cablului. Trebuie sa verifici daca lungimea cablului este porivita pentru a putea ajunge la priza din bucatarie. Exista deja mixere verticale fara fir insa in acest caz trebuie sa tii cont de autonomie.

Accesorii, optiuni si functionalitati.  In functie de diferitele preparate culinare, optiunile si accesoriile sunt importante. Functia Pulse este una din acestea, o functie care permite cresterea vitezei pentru o durata limitata. Unele accesorii permit maruntirea alimentelor.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *