web analytics

Cel mai bun fierbator

Cauti de ceva vreme pe piata cel mai bun fierbator? Adori sa iti incepi ziua cu un ceai fierbinte sau cu o bautura calda? Inseamna ca esti in cautarea unui produs de calitate, care sa nu dea semne de obseala mai ales atunci cand il folosesti de mai multe ori pe zi.

Atunci cand vrei sa alegi cel mai bun fierbator, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Cate cesti folosesti pe zi? De cate ori il pui in functiune si la ce il folosesti- la ceai, la cafea sau la taietei?

Capacitatea. Exista pe piata fierbatoare mai mici de un litru si fierbatoare mai mari, de pana la 1,7 litri.

Temperatura. Atunci cand vine vorba despre fierbatoare, principiul este cam acelasi la fiecare- fierb apa. Dar exista pe piata cateva modele de fierbatoare care permit alegerea temperaturii dorite prin intermediul unui ecran. Trebuie deci sa verifici amplitudinea disponibila – de la 40 la 100 de grade sau de la 85 la 100. dar trebuie sa verifici in acelasi timp cum se poate face reglajul. Din cinci in cinci sau din zece in zece.

Puterea aparatului este exprimata in wati si iti permite sa iti faci o idee cu privire la rapditatea aparatului. Cu cat este mai puternic, cu atat mai repede se va fierbe apa. Marea majoritare a aparatelor de pe poata ofera o putere in jur de 2200. Cea mai mare putere disponibila de pe piata este de 2750.

Siguranta. Trebuie sa alegi un model care sa se opreasca imediat ce apa s-a fiert. Iar unele modele se sting automat atunci cand nu este destula apa. In acest fel, fierbatorul va avea o durata mai mare de viata deaorece se poate deteriora foarte repede atunci cand merge in gol.

Amplasarea rezistentei. Se afla mereu pe fundul fierbatorului, dar aceasta poate sa fie vizibila sau ascunsa. Atunci cand este vizibila, aparatul este mai ieftin. Dar este mai dificil de detartrat deci speranta de viata este limitata. Ideal ar fi sa alegi un aparat cu rezistenta ascunsa deci.

Fierbatoarele electrice sunt fabricate din plastic, inox sau sticla. In general, se pot combina mai multe materiale, dar cel mai important este cel aflat in contact direct cu apa. Plasticul poate lasa miros si gust. Sticla se poate incalzi si este mai dificil de manipulat. Iar inoxul este materialul preferat de catre cei care adora bauturile calde.

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *