web analytics

Cel mai bun birou pentru copii – cum sa il alegi

Atunci cand vine vorba despre camera unui copil, cel mai bun birou pentru copii face parte din elementele « must have ». Si pentru ca ingerasii sa lucreze in conditii optime, acesta trebuie sa fie ales sa fie atat design, cat si functional.

Deci dupa ce ai ales patul din camera copilului, a venit randul biroului. Vrei sa creezi un spatiul de lucru eficient si senin? Tine cont in acest caz de cateva sfaturi.

Un element esential din camera oricarui copil, cel mai bun birou pentru copii trebuie sa fie dotat cu un spatiu de lucru destul de generos si cu spatii de depozitare- sertare sau etajere suficiente. De la cea mai mica varsta, pana la gimnaziu sau la liceu, copilul este cel care va arata o reala placere sa lucreze aici pe biroul sau functional, adaptat nevoilor sale.

Biroul este cel care il va reponsabiliza pe copil, care il va ajuta sa devina mai autonom si il va determina sa isi face temele singur-singurel.

Dimensiunile ideale. In acest caz, nu ar trebui sa iti bati prea mult capul. Alege un birou cu dimensiuni standard, cu o inaltime de 75 de cm si o adancime de 50 de cm. Latimea ar trebui sa fie de maximum 60 de cm, pentru a putea amortiza investitia pana la liceu cel putin.

Ce material ar trebui sa alegi? Atunci cand vorbim despre alegerea celui mai bun birou pentru copii, materialul este un alt element important de care ar trebui sa tii cont. Ce vei alege? Un birou din lemn sau unul din MDF? Inainte de a face cea mai buna alegere, trebuie sa te gandesti la estetica si la usurinta de intretinere. Pentru latura sa in tendinte si calduroasa, lemnul, cel mai nobil material, reprezinta o alegere foarte buna. Este robust si se potriveste mai ales copiilor mai mari care stiu sa aiba grija de el si care nu vor lasa pete si nu il vor zgaria. Deci pentru copii mai mici, poti alege un birou din MDF. Poti alege si metalul, care vine cu o latura industriala, foarte moderna in acelasi timp. Iar sticla este alegerea perfecta pentru o camera mai mica.

Ce stil de birou vei alege? In orice caz, va trebui sa alegi un birou ale carui forme si stil se va integra foarte usor in camera copilului. Acesta nu ar trebui sa fie insa prea discret sau prea « tipator ».

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *