web analytics

Cel mai bun balansoar pentru copii

In ultima vreme, balansoarul pentru copii a devenit un accesoriu indispensabil. Inca din timpul sarcinii mamica isi doreste ca bebelusul ei sa aiba toate cele necesare – patut, carucior, balansoar, biberoane…nu vrea sa ii lipseasca nimic. Insa, cand vine vorba de confortul bebelusului balansoarul este solutia excelenta.

Un balansoar pentru copii este un accesoriu destinat copiilor sub varsta de 9 luni a carei functie speciala este leganatul. Nu este un obiect care dateaza de putina vreme insa tehnologia a permis imbunatatirea considerabila acestui aparat in materie de optiuni si eficienta. De exemplu, exista modele manuale si modele electrice.

Cel mai bun balansoar pentru copii – ce sa cauti.

Securitate. Este adevarat ca bebelusul nu se misca atat de mult insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijam securitatea sa. Primul criteriu de luat in considerare este stabilitatea acestuia. Trebuie sa te asiguri de faptul ca balansoarul are o baza suficient de mare pentru a putea suporta greutatea bebelusului pana la varsta indicata. Un balansoar pentru copil ar trebui sa aiba o centura de prindere fixa. Cele mai indicate sunt modelele cu centura de prindere pe umar in cinci puncte deoarece il impiedica pe copil sa se catere pe margine si sa cada pe podea. Un leagan portabil are doar o centura de siguranta.

Daca optezi pentru un balansoar pentru copii electric trebuie sa te asiguri de faptul ca viteza propusa este rezonabila. Opteaza pentru un balansoar echipat cu picioare antiderapante.

Calitatea scaunului. Chiar daca scopul principal al unui balansoar este acela de a-l distrage, de a-l calma sau de a-l tine ocupat pe copil, acesta trebuie sa aiba un scaun confortabil. Trebuie sa cauti o husa plusata care sa se poate scoate cu usurinta si spala in masina. Materialul scaunului trebuie sa fie moale si placut la atingere.

Accesorii si intretinere. Bebelusii trebuie sa fie stimulati pentru a li se dezvolta cat mai bine creierul. Drept urmare, exista accesorii special concepute pentru a fi agatate pe balansoar. Majoritatea balansoarelor sunt dotate cu masute sau tavi, cu bare de jucarii cu ajtuorul caruia atentia copilului poate fi distrasa. Mai exista balansoare dotate cu jocuri de lumini si sunete care permit ajustarea volumului.

Miscarea balansoarului. Majoritatea bebelusilor le place sa fie leganati. Insa, chiar daca ii place foarte mult, nu ar trebui lasat mai mult de 45 de minute in leagan. Miscarile laterale pot crea probleme in sensul ca bebelusul se poate roti pe o parte existand riscul de sufocare. Insa, daca nu uiti sa folosesti hamul de fixare aceasta problema este eliminata.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *