web analytics

Cel mai bun baby monitor cu functie video pentru cel mic

Odata cu lasarea serii apar angoasele pentru parinti. Intre teama de a nu i se intampla ceva bebelusului si dorinta de a-i asigura acestuia o noapte cat mai odihnitoare, baby monitorul este un aparat de care au nevoie parintii mai grijulii si mai stresati. Treziri peste noapte, scutece de schimbat, pregatirea biberoanelor…uneori parintii sunt atat de obositi incat nu il mai aud pe copil plangand. De aceea, un baby monitor este binevenit. Insa, dat fiind numarul mare de modele de pe piata iata care sunt criteriile de luat in considerare in alegerea unui baby monitor.

Portabilitate. Parintii trebuie sa stie ca raza de actiune a unui baby monitor difera in functie de cum si unde este pozitionat acesta dar si de obstacolele intalnite de semnal. In general, produsele existente pe piata ofera o raza de actiune intre 100-800 de metri insa aceasta risca sa scada drastic in interiorul casei, pana la 50m chiar. Insa, o raza de actiune cuprina intre 50-70m este suficienta.

Sunet. Un sunet de calitate este de privilegiat pentru a-ti permite sa iei cele mai bune decizii, bazandu-te pe baby monitor. Un sunet mediocru nu este potrivit pentru urechile tale dar nu ii va face bine nici bebelusului. Un aparat al carui nivel de sunet este reglabil este preferabil.

Conexiune. Opteaza pentru un baby phone care propune o conexiune securizata. Un lucru care iti garanteaza ca nimeni nu mai poate intercepta semnalul si sa supravegheze bebelusul. Cat despre conexiunile WiFi sau POE, acestea nu sunt 100% private insa iti permit sa vezi ce se intampla acasa cand esti plecat.

Functionalitati. Diferitele functionalitati fac un aparat mai polivalent si mai usor de utilizat. Pe langa supravegherea bebelusului, exista aparate care ofera posibilitatea de a-l calma de la distanta gratie vocii sau punandu-i cantece de leagam pre-inregistrate.

Volumul receptorului trebuie sa fie reglabil si sa aiba mai multe canale de receptie si sa prezinte un sistem anti-bruiaj. Exista baby monitoare care ofera functia de monitorizare a respiratiei bebelusului prin intermediul unui senzor. In cazul in care aceasta nu este constanta sau se opreste timp de 20 de secunde, parintii sunt alarmati.

Afisaj. Afisajul trebuie sa fie usor de inteles si citit. De obicei ecranul este unul LCD iar acesta trebuie sa afiseze informatiile corespunzatoare precum nivelul de zgomot sau temperatura. Ecranul care se afla in camera parintilor trebuie sa fie unul mare pentru a oferi imagini clare.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *