web analytics

Cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor

Un sterilizator pentru biberoane permite mentinerea acestor recipiente destinate hranirii bebelusilor in conditii igienice. Insa, inainte de a-l achizitiona trebuie sa tii cont de cateva criterii pentru a nu regreta alegerea facuta. Trebuie sa verifici sistemul folosit pentru realizarea sterilizarii si sa verifici daca este simplu sau nu de intretinut.

Deoarece un bebelus este destul de fragil in primele luni de viata trebuie sa ne asiguram de faptul ca biberoanele sale sunt mereu impecabile. Aici intervine sterilizatorul biberoanelor. Iata un ghid pentru a te asigura ca alegi un aparat de sterilizarea biberoanelor la cel mai bun raport calitate-pret.

Determinarea sistemului de sterilizare a biberoanelor. In momentul de fata avem de ales intre un sterilizator de biberoane electric, un sterilizator de biberoane pe care il putem aseza in cuptorul cu microunde si un sistem de sterilizare la rece. Astfel, daca ai obiceiul sa iesi des cu bebelusul si nu ai timp suficient sa sterilizezi biberoanele, sistemul de sterilizare la rece este ideal pentru tine. Este de ajuns sa scufunzi biberoanele spalate intr-un recipient cu apa rece, sa adaugi produsul sterilizant si sa astepti 30 de minute. Sterilizatorul electric este cel asezat la microunde si foloseste vaporii de apa pentru sterilizarea biberoanelor si tetinelor. Totul este gata in maxim 15 minute. Modelele electrice sunt in general mai inteligente deoarece se opresc automat dupa sterilizare.

Cat despre sterilizatorul la microunde, trebuie sa fii cat mai vigilent cu putinta si sa fii prezent in momentul sterilizarii.

Intretinere si alte optiuni. Un sterilizator de biberon bun are ca scop principal acela de a-ti usura munca. Cel mai bun sterilizator este acela care nu are nevoie de prea multa intretinere. Opteaza deci pentru un aparat care nu necesita un detartraj frecvent pentru binele tau si al bebelusului tau. De altfel, pentru a usura munca parintilor, exista actualmente pe piata sterilizatoare care se pot transforma in incalzitoare de biberoane.

Accesorii. Bineinteles, un ghid al celui mai bun sterilizator de biberoane trebuie sa prezinte si accesoriile necesare unui astfel de aparat. In general, este insotit de un recipient pentru asezarea tetinelor si de cleste pentru sterilizator pentru a nu te arde in momentul in care scoti biberoanele.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *