web analytics

Cea mai buna saltea cu arcuri

Cea mai buna saltea cu arcuri pentru un somn linistit

Un sfert din viata ni-l petrecem dormind. Faci parte din cele 3 persoane din 4 care nu dorm asa cum trebuie? Oare nu o fi de vina salteaua cumva? Deci este foarte important sa alegem cea mai buna saltea cu arcuri pentru un somn linistit. Dar de ce o saltea cu arcuri, in primul rand?

In primul rand, salteaua cu arcuri este cea care ofera cea mai buna aerisire deci este ideala pentru cei care transpira foarte mult pe timp de noapte. Iar arcurile independente care compun acest tip de saltea sunt ideale pentru cel mai bun somn reparator.

Arcurile sunt cele care asigura o fermitate ireprosabila. Ofera celor care aleg sa se odihneasca pe ea cea mai buna sustinere si sunt foarte usor de intretinut.

saltea cu arcuri

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna saltea cu arcuri?

Inainte de a alege o saltea cu arcuri, va trebui sa tii cont de numarul de arcuri pe care aceasta il are. Dar calitatea acesteia tine si de numarul de arcuri folosite. Exista mai multe tipuri de arcuri, arcuri biconice, arcuri individuale si arcuri continue.  Deci va trebui sa te informezi atat cu privire la numarul de arcuri ale saltelei pe care o alegi, cat si cu privire la tipul de arcuri folosite.

Salteaua cu arcuri biconice este o alegere foarte populara, fiind cea care va sigura un plus de suplete si de moliciune. In plus, permte cea mai buna aerisire.

Salteaua cu arcuri impachetate, tip fagure, te ajuta sa te bucuri de un plus de autonomie, chiar daca dormi cu partenerul, deoarece miscarile partenerului nu se repercuteaza asupra intregului pat. In plus, permite o aliniere optima a coloanei vertebrale.

Saltele cu arc continuu permit o mai mare fermitate exact acolo unde corpul are nevoie si o mai buna circulatie a sangelui.

Garniturile si straturile exterioare.

Cea mai buna saltea cu arcuri pentru un somn linistit, ar trebui sa foloseasca cele mai bune materiale pentru a asigura un confort optim. Numeroase modele au un strat exterior pentru vara sau pentru iarna. Cele pentru iarna sunt din  lana, casmir sau matase iar cele pentru vara din in, sau bumbac.

Nu uita un lucru- cu cat salteaua are mai multe arcuri, cu atat este mai ferma. O saltea cu arcuri este deci mult mai puternica decat una de 350. Iar grosimea arcurilor este la fel de importanta.

Pentru ca trezitul in plina forma, tine inainte de toate cea mai buna saltea cu arcuri!

Top 3 saltele de pat cu arcuri recomandate

Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme, 27 cm
Vezi detalii pret
Saltea ortopedica cu arcuri Miracle, 20 cm
Vezi detalii pret
Saltea super-ortopedica cu arcuri Sensation 24 cm
Vezi detalii pret

Cea mai buna saltea cu arcuri: recomandari

Daca textul de mai sus v-a lamurit in alegerea corecta a saltelui de pat, iata recomandarile noastre in materie de saltele de pat cu arcuri .

1. Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme 27, cm

Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme

 

Caracteristici:

  • Diametru sarma arc: 2,4 mm
  • Frentu dublat : 800 g/m2
  • Spuma poliuretanica – 3 cm
  • Lana naturala

 

 

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *