web analytics

Cea mai buna moara cu ciocanele

Un crescator de pasari si animale este constient de faptul ca hrana acestora trebuie sa fie maruntita cat mai bine pentru a avea o digestie buna si sa absoarba toti nutrientii din furaje. Moara cu ciocanele este produsul care te ajuta in acest sens. Cea mai buna moara cu ciocanele toaca eficient boabe de porumb, secara, furaje, paie, mazare sau fasole fiind utila intr-o gospodarie sau intr-o ferma.

Puterea motorului este cea care asigura nivelul de performanta al produsului. Cu cat motorul este mai puternic, cu atat cuva in care se afla produsele de maruntit va efectua mai multe rotatii pe minut iar ciocanelele vor marunti mai repede si mai eficient dar si mai fin. Pentru o gospodarie in care este nevoie de un astfel de utilaj pentru hranirea animalelor un motor de 1100 W este suficient. Insa, in cazul unei productii mai mari, pentru o ferma de exemplu, moara cu ciocanele ar trebui sa aiba minim 1700 W si in jur de 3000 rpm.

Functionare. Cele mai cautate sunt cele cu sisteme motorizate de maruntire deoarece sunt mult mai rapide si utilizatorul trebuie sa depuna eforturi minime. Exista si producatori de mori manuale insa acest tip de modele au o capacitate mai redusa si sunt folosite de persoanele care vor sa isi faca singuri faina si malaiul.

Capacitatea de procesare este si ea importanta in alegerea celei mai bune mori cu ciocanele. Cantitatea de grane pe care o poate macina moara cu ciocanele intr-o ora sau intr-un minut conteaza. Exista modele 3 in 1 capabile sa marunteasca orice tip de boabe. Spre exemplu, un motor  de aproximativ 4 kW este capabil sa prelucreze pana la 400 de kilograme de boabe intr-o ora.

Sitele. Numarul lor mai precis este determinant in granulatia produsului finit. Acestea pot oferi maruntire fina, mijlocie si grosiera. Sitele pot avea orificii de dimensiuni diferite care corespund gradelor de maruntire. Cea mai buna moara cu ciocanele trebuie sa aiba minim 3-4 site.

Nu trebuie sa uiti nici de accesoriile care vin la pachet cu cea mai buna moara cu ciocanele. Asta deoarece ne pot oferi un plus de ajutor si usurinta si eficienta in utilizare.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *