web analytics

Cea mai buna masina de tocat

Cu siguranta si tu esti de acord cu afirmatia ca retetele traditionale au cel mai bun gust, o mancare mai putin prelucrata industrial are un gust mai bun si este mai sanatoasa. Masinile de tocat au evoluat enorm in ultima vreme, majoritatea gospodinelor au un astfel de aparat in bucatarie. Insa, de data aceasta, pentru usurarea muncii in bucatarie, motorul este electric.

Pentru ca pregatirea carnii sa nu devina un calvar opteaza pentru produse de calitate dotate cu tehnologii care iti usureaza munca in bucatarie. Iata cum poti alege cea mai buna masina de tocat.

Puterea si viteza. In functie de gama, masinile de tocat vor afisa o putere ce poate merge pana la 2000W. Cele mai putin puternice, drept urmare si mai ineficiente au o putere de 300W sau chiar mai putin. Principiul este simplu – cu cat aparatul prezinta o putere mai ridicata, cu atat va fi mai eficient in tocarea unei cantitati mai mari de carne intr-un timp scurt. Viteza de tocare este si ea importanta in cazul unui astfel de aparat. In primul rand, trebuie sa te asiguri de faptul ca masina de tocat raspunde nevoilor si cerintelor tale in bucatarie. In perioada sarbatorilor de iarna de exemplu avem tendinta sa tocam cantitati mai mari de carne. Aceasta capacitate de tocare se masoara in kilograme pe minut si este cuprinsa in general intre 1.2 si 2 kilograme pe minut.

Accesorii, optiuni si functii. In momentul de fata exista pe piata o multime de modele de masini de tocat care propun functii numeroase menite sa ii sporeasca eficienta. Si numarul de accesorii utile este destul de mare. Exista accesorii utile care ne permit sa facem suc de rosii, carnati, chiftele, suc de capsuni, care ne ajuta sa tocam legume sau sa preparam carnea pentru chiftele.

In ceea ce priveste functiile utile, functia revers ne permite sa deblocam cu mai mare usurinta masina de tocat printr-o simpla apasare de buton. Apasand butonul Revers axul si rotile de taiere se invart intr-un sens invers.

Numarul de site precum si materialul din care sunt facute acestea este si el important. Masina de tocat trebuie sa vina cu site din diferite dimensiuni pentru a toca mai fin sau mai mare.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *