web analytics

Cea mai buna masa de infasat pentru bebe

Cea mai buna masa de infasat pentru bebe

Cea mai buna masa de infasat pentru bebe

Alaturi de pat, cea mai buna masa de infasat pentru bebe face parte din categoria produselor indispensabile pentru camera unui copil. Iar in primele luni, chiar iti petreci mult timp schimbandu-l pe bebe si legand o relatie de complicitate printre zambete si gangureli si inevitabil…. mirosuri neplacute.

Alege un model adaptat utilizarii sale. In ceea ce priveste materialul, lemn sau plastic, aici totul tine de gusturi si de pret. In nuante mai sobre, lemnul este mai scump, dar si mai calduros. Plasticul are o multime de nuante vesele si puternice si este mai abordabil, dar si mai usor de curatat.

Alege un model de masa de infasat ergonomica. Vei putea constata ca multe modele de masa de infasat sunt montate pe picioare sau suporturi. In acest fel nu va trebui sa te apleci prea mult si nu va trebui sa iti soliciti prea mult spatele.

Spatiul de care dispui este un alt element foarte important de care sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna masa de infasat pentru bebe. Daca dispui de un spatiu mai mic, alege o masa de infasat mai compacta. Iar daca spatiul si bugetul iti permit poti alege o comoda cu masa de infasat.

Inaltimea mesei variaza in general intre 82 si 97 de cm. Schimbarile pot sa fie foarte dese in primul an, atunci cel mai bine ar fi sa iti menajezi cat mai mult spatele.

Stabilitatea este esentiala, deoarece un bebelus se poate misca foarte mult atunci cand il schimbi.

Confortul saltelei. Unele mese de infasat au o saltea din PVC, care nu este deloc confortabila. Poti sa pui insa un prosop peste pentru un plus de confort.

Siguranta inainte de toate. Ai grija ca masa de infasat sa nu aiba unghiuri prea ascutite, parti care se pot murdari sau distruge usor sau elemente distruse. Masa de infasat pentru bebe ar trebui sa fie cat mai stabila iar daca are roti, aceasta ar trebui sa aiba si un sistem de blocare. In plus, ar trebui sa fie in conformitate cu normele europene in vigoare in ceea ce priveste articolele de puericultura.

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *