web analytics

Cea mai buna freza de zapada pe benzina – ghid util

Odata cu sosirea iernii inca nu ai gasit cea mai potrivita solutie de a te debarasa de zapada acumulata pe strada si pe trotuar? Nu intra in panica, cea mai buna freza de zapada pe benzina te va ajuta sa faci acest lucru. Freza de zapada este un utilaj care ne ajuta sa scapam de zapada rapid si eficient.

Freza de zapada pe benzina a fost conceputa pentru a curata de zapada suprafete mai mari. Dispunand de o putere cuprinsa intre 6-14 CP, freza de zapada pe benzina este performanta. Gabaritul sau este mai impozant decat in cazul frezei de zapada electrice si latimea de munca variaza intre 51-105 cm, in functie de model.

In momentul alegerii celei mai bune freze de zapada pe benzina trebuie sa tii cont de trei criterii – tipul de teren, cantitatea anuala de zapada ce cade in regiune si suprafata terenului de deszapezit. Freza de zapada pe benzina se recomanda pentru caderi de zapada mai mari de 10 cm.

Puterea. Motoarele pe benzina ofera o putere destul de mare. In medie, latimea de lucru a unei freze de zapada este de 60-70 de centimetri insa sunt freze si mai mari. Capacitatea cilindrica a motorului este si ea importanta. Aceasta se masoara in centimetri cubi si ofera informatii cu privire la volumul de combustibil aprins pompat de pistoni. Cu cat capacitatea cilindrica a motorului este mai mare, cu atat freza de zapada va fi mai puternica si mai eficienta.

Intretinere si siguranta. Deoarece diminetile iarna sunt intunecoase ai nevoie de masuri de siguranta in plus pentru a mari vizibilitatea. De aceea, farurile frontale ale frezei de zapada sunt importante, mai ales daca locuiesti intr-o zona in care iluminatul este defectuos. Rotile ar trebui sa ofere posibilitatea reglarii inaltimii. Freza este dotata cu un sistem de siguranta care opreste motorul imediat in caz de ceva.

Trebuie sa stii ca frezele de zapada in doua trepte necesita o mai mare intretinere. Aceasta intretinere se va efectua inainte de sosirea iernii. Trebuie adaugat aditivi special in benzina pentru a se optimiza consumul si sa se verifice bujiile si anvelopele in fiecare iarna.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *