web analytics

Cea mai buna coasa electrica pentru gradina

Cea mai buna coasa electrica pentru gradina

Persoanele care vor sa ofere o intretinere impecabila spatiului lor verde trebuie sa aiba in dotare o coasa electrica. Cu totii ne dorim sa avem o gradina frumoasa si o peluza impecabila, nu-i asa ? Pentru asta, este esential sa ne inarmam cu unelte performante. De ve caracteristici trebuie sa tii cont in alegerea celei mai bune coase electrice?

Motorizare si consum de energie. O coasa electrica face parte din unelele indispensabile pentru a beneficia de o gradina impecabila. Pentru ca aceasta sa raspunda in mod corect nevoilor de curatare si de intretinere este important ca motorizarea sa fie adaptata oricarui tip de lucru. Deoarece un astfel de aparat functioneaza pe energie electrica, are nevoie de minim 220V de alimentare pentru ca motorul sau sa poata functiona la putere maxima si sa respecte in acelasi timp calitatea sonora. Modelele in general sunt similare oricarui aparat electromenajer in termeni de consum energetic dar si in privinta butonului de oprire/pornire. Trebuie sa stii ca motorul unei coase electrice nu necesita lubrifiere.

Cat despre sistemul de taiere, acesta este direct deoarece dispozitivul este asociat axului motorului electric plasat in partea de jos a aparatului. Drept urmare, coasa electrica se poate regla in ceea ce priveste puterea in functie de munca de efectuat. Puterea maxima poate ajunge pana la 1.5 kW, destinata taierii ierbii. De subliniat este faptul ca, la o astfel de putere, coasa electrica nu este nici poluanta sonora nici poluanta atmosferica.

Tipuri de coase electrice.  Este important sa stii ca exista mai multe tipuri de coasa electrica. Exista aparate portabile, aparate perfecte pentru asigurarea taierii oricarui tip de vegetatie. Este usor de folosit si nu este deloc grea. Coasa electrica care ofera posibilitatea purtarii pe spate are motorul amplasat pe spate datorita unui sistem compus din harnasament care ii asigura transportul. Acest tip de aparat ne permite sa ajungem in locuri mai greu accesibile. Exista si coasa electrica pe roti care ne aminteste de o masina de tuns iarba si gazonul, ideala pe teren mai accidentat.

Sistemul de taiere. Sistemul de taiere poate fi cu nylon, usor de inlocuit, la un pret accesibil sau cu lame de taiere, mult mai eficient. Latimea de taiere trebuie sa fie cat mai mare pentru o treaba cat mai eficienta.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *