web analytics

Ce parfum sa oferi de 8 martie

Parfumul este intotdeauna un cadou extrem de apreciat. Este un cadou indemodabil de care se bucura cu siguranta fiecare femeie in parte. Tu stii ce parfum sa oferi de 8 martie ? Trebuie sa recunoastem faptul ca parfumul nu poate lipsi din baia unei femei. Daca nu stii ce parfum sa oferi de 8 martie iti spunem noi chiar acum, iti dam toate sfaturile necesare. Parfumul este, pe langa un cadou ca se poate de potrivit, ceva extrem de personal, scoate in evidenta personalitatea  celei care il poarta. De aceea trebuie sa ai grija ce parfum sa oferi de 8 martie. Alegerea parfumului, pana si pentru mama sau pentru iubita este o sarcina destul de dificila. Iti spunem noi tot ce trebuie pentru a sti ce parfum sa oferi de 8 martie.

Adapteaza parfumul personalitatii sale.

Prima regula de respectat in momentul in care oferim un parfum cuiva este sa tinem cont de personalitatea acesteia. Parfumul trebuie considerat drept dublul caracterului persoanei care il poarta. Dar, din fericire, daca este vorba de mama ta careia vrei sa ii oferi parfumul atunci nu ar trebui sa fie o alegere prea dificila, asta deoarece se presupune ca stii cat de cat gusturile mamei tale.

Astfel, daca mama ta este o persoana mai romantica orienteaza-te spre un parfum floral. Daca din contra, mama ta are o persoanlitate puternica si ii place sa se afirme atunci ar trebui sa te orientezi spre o aroma orientala. Daca este vorba despre o persoana mai dinamica atunci nu ezita sa alegi un parfum mai fresh.

Opteaza pentru parfumurile clasice. 

Pentru a sti ca ii faci cu siguranta pe plac persoanei careia vrei sa ii oferi un parfum de 8 martie, evita excentricitatea si opteaza pentru marcile clasice din domeniul parfumului.

Profita de aceasta ocazie pentru a transmite un mesaj.

 

Daca inca nu esti sigur ce parfum sa oferi de 8 martie atunci trebuie sa stii ca acesta reprezinta cea mai buna ocazie de a transmite un mesaj. Arunca o privire in baia mamei tale sau a iubitei tale pentru a vedea cam ce foloseste si astfel vei sti sigur ca nu ai cum sa dai gres.


Vezi catalogul de parfumuri pe → EMAG.RO

Vezi catalogul de parfumuri pe → Notino.ro

Vezi catalogul de parfumuri pe → Elefant.ro


Vezi si : Top 10 parfumuri de dama 2019

S-ar putea sa-ti placa si unul din parfumurile de mai jos, click pe poza pentru a verifica preturile

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *