web analytics

Ce inseamna o casa curata pentru tine?

Ce inseamna o casa curata pentru tine?

Ce inseamna o casa curata? O intrebare vasta cu raspunsuri la fel de vaste….Ce parere au despre asta copiii/catelul/pisica sau partenerul? Nu nu… glumim…nu vrem sa te suparam…

Cine adora sa faca ordine in casa pentru o casa luna si bec? Pentru ca trebuie sa recunoastem ca ne simtim mult mai bine intr-un camin unde totul straluceste de curatenie si miroase a fresh, intr-o casa primitoare si confortabila, iti venim in ajutor cu cateva trucuri si sfaturi pentru a avea o casa curata si frumoasa.

Dar sa fim sinceri. Nu toata lumea are drept activitate preferata curatenia. Dar daca iti faci timp macar o data pe luna sa faci curatenie generala, iata cateva trucuri care iti vor permite sa mentii casa curata.

Aranjeaza si curata mereu. Nu lasa mizeria sau dezordinea sa se instaleze. Atunci cand ai terminat de gatit, curata blatul si aragazul. Dupa fiecare masa, spala si pune la loc vasele sau pune-le pur si simplu in masina de spalat vase.

Sterge praful in mod regulat. Pentru a intretine interiorul casei, nu ai nevoie de mai mult de 15 minute. Sterge praful peste tot cu un pamatuf si solul cu produse specifice. Daca ai o casa mai mare, nu fa totul dintr-o data, ci incearca sa divizezi casa in mai multe parti.

Intretine in mod regulat obiectele sanitare. Pentru ca le folosesti in fiecare zi, obiectele sanitare din baie se murdaresc mult mai repede. Deci dupa fiecare utilizare ar trebui sa cureti chiuveta, cada sau robinetele pentru a evita depunerea de reziduuri.

Alege doar cele mai bune produse de curatenie. Unele produse care contin agenti chimici sunt foarte eficiente si se pot folosi cu succes pentru a face curatenie in casa. Dar asta nu inseamna ca nu poti folosi si unele produse naturale precum bicarbonatul, amoniacul sau uleiul de masline.

Curata casa mereu de sus in jos si de stanga la dreapta. Atunci cand intram in « paine sau in actiune » avem tendinta sa ne ocupam doar de lucrurile care sunt la inaltimea ochilor nostri. Dar acest lucru nu e bun. Curatenia se face mereu de sus in jos. Astfel ca mizeria sau praful nu vor cadea mereu pe lucrurile care sunt deja curate. Iar suprafetele ar trebui sa fie mereu curatate de la stanga la dreapta.

Lupta contra mirosurilor neplacute din casa. Pentru o casa curata, mirosul este foarte important. Atmosfera trebuie sa fie sanatoasa si sa miroase a proaspat mereu.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *