web analytics

Ce este Wasabi

Ce este Wasabi

Wasabi a devenit din ce in ce mai cunoscut ca fiind niste cipsuri, insa defapt wasabi este un hrean japonez cu foarte multe beneficii asupra organismului nostru si care este foarte recomandat de nutritionisti. Beneficiul sau, consta in cantitatea sa de vitamine, care nu este deloc una mica, iar astfel, se bucura de un numar de oameni care il apreciaza pentru beneficiile pe care ni le ofera.

Tot ce trebuie sa stii despre Wasabi

Desi aceasta planta isi trage originea din Japonia de unde a capatat numele de hreanul japonez, totusi, ea poate fi gasita si pe alte continente, crescand in mod natural fiind foarte rezistenta. Prima sa denumire, mai exact de hrean, ii provine de la planata pe care noi o cultivam in gospodaria noastra deoarece ca si gust se aseamana foarte mult, diferenta fiind faptul ca Wasabi este mult mai picant, insa nu in asa fel incat sa nu se poata consuma. Ba din contra. Persoanele care iubesc mancarea picanta il recomanda in cantitate mica, acesta facand diferenta la nivelul gustului.

Pe partea de propietati, aici intalnim o mare varietate de vitamine, tipul si diferenta lor fiind foarte mare. Caloriile si ele trebuie mentionate si scoase in evidenta, o cantitate de 100 grame de Wasabi ajungand pana la 110 kcal. In mod normal, depinde si de calitatea acestei plante, insa studiile au demonstrat ca valorarea mentionata mai sus este una adevarata, fara aproximari.

Cu siguranta, cel mai mare beneficiu al sau este tocmai impotriva intoxicatiilor alimentare de orice fel. Si acest lucru s-a studiat indelung si unii considera ca este motivul de baza pentru care notorietatea sa a luat o directa diferita. Efectele diuretice si antiseptice sunt cu adevarat cele mai aperciate. Personal, as recomanda oricarei persoane aceasta planta, ea fiind o protectie foarte buna a organismului nostru si pe care putem sa o avem.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *