web analytics

Catina si beneficiile ei

Catina, a ajuns sa fie atat de apreciata incat foarte multe persoane investesc foarte mult timp in culegerea ei in asa fel incat sa aiba peste iarna o cantitate cat mai mare. Poti sa-ti dai si tu seama de ce, deoarece nimeni nu ar aprecia-o atat de mult daca nu ar oferi niste beneficii cat mai importante. Din aceasta cauza, ar trebui sa stii si tu de ce catina este atat de recomandata, in special in cazul unor probleme de sanatate.

Afla si tu cele mai importante lucruri despre catina

Pe intreaga perioada in care frigul isi face de cap, catina reprezinta cea mai buna alternativa, medicamentele fiind inlocuite cu aceasta planta care din cele mai vechi timpuri a fost folosita impotriva gripelor si racelilor. Ca sa intelegi mai bine, in aceasta perioada ai nevoie de cat mai multa vitamina, iar cea mai importanta, mai exact vitamina C, este gasita in catina intr-o cantitate considerabila iar din acest motiv, toata lumea trebuie sa consume catina cand frigul isi face aparitia, uneori chiar inainte.

In ceea ce priveste beneficiile pe care le are la nivelul proceselor din organismul nostru, am putea discuta foarte mult, dar ma voi axa doar pe cele mai importante. Imunitatea, va avea cel mai mult de castigat insa efectele catinei merg si mai departe, reusind sa reprezinte o buna solutie si in cazul inflamatiei. Foarte multi doctori, au mai declarat si faptul ca are efect anticancerigen, ceea ce inseamna ca indiferent de varsta, catina ar trebui sa faca parte din alimentatia noastra in mod obligatoriu.

In mod clar majoritatea persoanelor nu stiu cand trebuie culeasa sau la ce pret se ridica kilogramul de catina. Ei bine, perioada sa cea mai buna este pe timp de vara, in perioada de inceput de august si poate fi culeasa pana in septembrie. In mod lcar, o mai poti gasi si dupa aceasta luna, insa putin mai greu. Iar referitor la investitie, media se invarte in jurul de 15 lei pe kilogram, iar in anumite zona o poti gasi mult mai ieftin, in special in zonele rurale.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *