web analytics

Cateva idei pentru a invita nuanta de albastru in casa ta

Atunci cand iti doresti sa inviti albastrul la tine in casa, pentru a te bucura de cele mai moderne si mai trendy incaperi, micile tuse sunt mai mult decat de ajuns. Iata cateva recomandari care sa te inspire atunci cand vrei sa inviti albastrul la tine in casa.

Totul pentru a dormi asa cum trebuie. Albastrul este cel mai frumos in dormitor, mai ales atunci cand alegi o lenjerie de pat din satin in nuante de albastru. Aceasta culoare rece este cea care poate intari calmul si seninatatea, un lucru care te va ajuta sa adormi mai usor si sa te trezesti mai odihnita.

Albastru pentru a pune cel mai bine in valoare un living. Vino cu un plus de culoare pentru livingul tau, mizand pe o canapea in nuante de albastru. Merge de minune cu nuantele de crem sau de gri si nu are cum sa treaca neobsevata.

Arta pentru a-ti pune cel mai bine in valoare peretii. Posterele sau tablourile in nuante de albastru sunt minunate atunci cand vrei sa pui cel mai bine in valoare nuantele de alb. Peretii goi pot sa faca ca o incapere sa para repede deprimanta si trista. Deci trebuie sa profiti neaparat de aceste nuante de albastru pentru postere sau tablouri pentru a obtine o casa mai plina de viata si mai originala.

O veioza originala in nuante de albastru. In armonie cu restul incaperilor, veioza cu cele mai originale forme, in nuante de albastru, este cea care te va ajuta sa te joci cu nuantele de albastru si care va veni cu un plus de armonie pentru incaperea in care alegi sa o asezi.

Suprapuneri de vesela si de gusturi. Decoratiunile tin si de cele mai frumoase farfurii, pahare si linguri. In nuante de albastru, acestea reprezinta nota de veselie de care avea nevoie casa sau bucataria ta. Iar hrana va deveni cu siguranta mai apetisanta.

O masuta pentru dormitor sau pentru living. Intr-un dormitor deja colorat, cel mai bine ar fi sa ramai cat mai sobra si sa aduci o simpla pata de albastru prin intermediul unei masute in nuante de alabstru. Merge de minune cu nuanta de galben mustar.

Un birou albastru pentru a te concentra asa cum trebuie. Biroul in nuante de albastru este cel care te va ajuta sa ramai mai concentrat. Cu un contrast adus de negru sau de roz, vei fi cu siguranta mai eficient/a sau mai concentrat/a.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *