web analytics

Câteva fotolii extensibile ce pot fi foarte utile pentru oaspeti

Câteva fotolii extensibile ce pot fi foarte utile pentru oaspeti

Numeroase sunt situatiile in care ne trezim cu oaspeti neasteptati care urmeaza sa stea peste noapte la noi in casa. Intrebarea gazdei este urmatoarea: unde ii va pune sa doarma peste noapte? Din acest motiv este bine sa detinem in casa cateva fotolii extensibile pentru a nu avea probleme cu oaspetii neasteptati.

Tipuri de fotolii extensibile. Fotoliul extensibil din bumbac este ideal pentru un somn linistit. Asta deoarece bumbacul este cunoscut pentru faptul ca este un material moale, fin si comod. Exista si fotolii extensibile pentru copii, cu modele in culori vii, imprimate cu desene ce aduc la viata personajele preferate ale celor mici.

Ce trebuie sa avem in vedere in alegerea unui fotoliu extensibil ?

Dimensiunea. Dimensiunea fotoliului extensibil se va alege in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca incaperea in care vrei sa asezi fotoliul nu este atat de spatioasa atunci iti recomandam sa nu optezi pentru un model voluminos care sa ocupe mult spatiu. In cazul in care vrei sa creezi cu ajutorul unui fotoliu extensibil un spatiu de relaxare atunci poti alege dimensiuni mai generoase. Latimea sezutului se incadreaza de obicei intre 65-100cm. Un plus de confort este oferit de modelele cu manere. Inaltimea spatarului este importanta daca vei petrece timpul pe fotoliu citind sau uitandu-te la televizor, trebuie sa ai o pozitie a spatelui corecta. In cazul in care alegi fotoliul extensibil pentru a-i gazdui pe oaspeti tine cont de faptul ca lungimea fotoliului odata extins trebuie sa fie cuprinsa intre 185-200cm.

Materialul din care este conceput fotoliul extensibil pentru oaspeti sunt si ele deosebit de importante. Confortul, rezistenta si intretinerea unui fotoliu extensibil depind de materialul din care este conceput. Cel mai usor se curata fotoliul din piele dar si cel din materiale sintetice. Fibra naturala – in, bumbac – confera confort sporit dar si un aspect estetic placut insa se intretine cu mai mare dificultate.

Dotari si accesorii. Unele fotolii extensibile vin impreuna cu perne, altele nu. Altele vin cu lada de depozitare a lenjeriei, extrem de utila de altfel.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *