web analytics

Cate Kcalorii trebuie sa consumam zilnic daca vrem sa slabim ?

Caloriile reprezinta unul din aspectele care se refera atat la alimentatia noastra, cat si la sanatatea de care incercam sa avem grija, sau cel putin asta credem. Cu alte cuvinte, caloriile ne pot influenta viata si daca in momentul in care nu tinem nici un tip de regim sau nici o dieta nu avem grija la asta, macar in perioada in care vrem sa slabim ar trebui sa ne intereseze cate calorii consumam la fiecare masa, special pentru a nu ne influenta viata intr-un mod negativ.

Informatiile necesare pentru a putea slabi privind caloriile consumate zilnic

Prima data, trebuie sa ai in vedere ce tip de alimentatie ai si care este numarul caloriilor pe care le consumi zilnic. Cu alte cuvinte, ai nevoie de macar o saptamana pentru ati studia alimentatia, si abia apoi sa intelegi tot procesul de slabire. Mai exact, ai nevoie sa renunti la o parte din caloriile pe care le consumi zilnic, la fiecare masa chiar, deoarece doar daca faci asta poti sa ajungi la nivelul la care doresti. Sportul, influenteaza drastic acest calcul si de aceea, daca faci sport tine cont de acest aspect.

Ar fi bine sa stii si cat de mult vrei sa slabesti si abia apoi sa iti stabilesti un plan alimentar. Nu te gandi la faptul ca vei vedea pe parcurs, deoarece in mod cert, nu te vei putea tine nici macar de o simpla dieta sau de un regim foarte usor. Incepe cu cateva kilogarme si dupa ce vezi ca ai reusit, treci la un numar mai mare, insa cu o pauza bine meritata intre si pe care sa o respecti.

Daca totusi, anumite alimente iti ofera prea multe calorii in continuare, ar fi bine sa le eviti. Renunta la ele si daca nu poti direct inlocuieste-le cu altceva, insa abia dupa ce ai analizat bine acest proces. Daca vei renunta la un aliment si il vei inlocui cu altul care are un numar la fel de mare de calorii atunci nu ai facut nimic, insa daca iti alegi unul cu mult mai putine caolrii, acesta este un pas important in atingerea greutatii pe care ti-o doresti.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *