web analytics

Care sunt cele mai bune materiale pentru lenjeriile de bebelusi ?

Care sunt cele mai bune materiale pentru lenjeriile de bebelusi ?

 

Inca din primele zile de viata, bebelusul petrece foarte mult timp in patut la el. Doarme si descopera lumea din jur. Si pentru a recrea atmosfera linistitoare de care s-a bucurat in burtica mamei, lenjeria de pat aleasa asa cum trebuie din materiale de cea mai buna calitate este un lucru primordial.

Care sunt insa cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre materialele pentru lenjeriile de bebelusi?

Lenjeria de pat din bumbac. Bumbacul este cel mai folosit material pentru lenjeriile de pat. Cel mai bine ar fi sa mizezi pe o lenjerie 100% din bumbac, adica pe o lenjerie care nu este amestecata cu fibre sintetice precum poliesterul. Un bumbac de calitate se recunoaste dupa finetea, blandetea si rezistenta ta.

Lenjeria de pat din bumbac pieptanat. Un bumbac pieptanat este un material de calitate superioara, mai rezistent decat un bumbac simplu. Lenjeria de pat pentru bebelusi din bumbac simplu are firele mai subtiri si mai fine astfel ca materialul este mult mai moale si mai matasos.

Lenjeria de pat din bumbac bio. Bumbacul bio este un bumbac mai special, care se cultiva fara pesticide sau fara produse chimice. Este deci un material foarte natural, hipoalergenic. Alegand o lenjerie de bebelusi din bumbac bio vei face cel mai bun gest pentru planeta.

Lenjeria de pat din bumbac percale. Bumbacul percale reprezinta o investitie care merita din plin. Lenjeria de pat din acest tip de bumbac are firele foarte fine, fiind realizata cu fibre mai lungi decat bumbacul, tesute si foarte stranse. Bumbacul percale este un material foarte calitativ, luxos chiar. Lenjeria de pat din bumbaC percale este foarte neteda, matasoasa si foarte usor de intretinut.

Lenjeria de pat din flanel. Lenjeria de pat din flanel are particularitatea de a fi foarte calduroasa iarna. Deci este cea mai buna alegere pentru locurile mai racoaroase. Lana sau fleece este o alta optiune ideala pentu noptile mai racoroase.

Lenjeria de pat din jersey. Materialul jersey este unul foarte suplu si foarte extensibil. Un material care se adapta de minune pentru toate tipurile sau dimensiunile de saltea, foate practic in acelasi timp, deoarece nu trebuie sa fie calcat.

Ce inseamna deci cel mai bun material pentru lenjeriile pentru bebelusi?

  • inainte de toate un material foarte bun, de calitate este unul care respira, un material, natural, sanatos care va limita transpiratia excesiva si alergiile.
  • poliesterul nu este cea mai buna alegere pentru o lenjerie de pat pentru bebelusi.
  • materialele organice sunt cea mai buna alegere pentru bebelusii cu o pielea sensibila.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *