web analytics

Aparate de aer conditionat cu Wi-Fi

Aparate de aer conditionat cu Wi-Fi

 

Aparatele de conditionat, din ce in ce mai evoluate din punct de vedere tehnologic si-au facut intrarea in casele romanilor. In momentul in care iti doresti sa dispui de un confort optim in casa si sa consumi putina energie, solutia se afla intr-o casa inteligenta dotata cu un aparat de aer conditionat cu Wi-Fi.

Tehnologia este eficientizata de la an la an. In prezent nu se mai folosesc camere foto dedicate, folosesti telefonul sa faci poze, nu mai folosesti o agenda in care sa iti scrii ideile, folosesti o tableta sau un laptop. Casele romanilor si nu numai devin din ce in ce mai inteligente, aparatele electronice si electrocasnice consuma din ce in ce mai putin, printr-un consum echilibrat si rational. In cee ce urmeaza va vom vorbi despre aparatele de aer conditionat care se pot controla prin Wi-Fi. Cum este posibil acest lucru ?

Prima conditie pe care trebuie sa o respecte un astfel de tip de aer coditionat este sa vina WiFi enabled. Telefonul, tableta sau un gadget asemanator se regasesc in aceeasi retea wireless cu aparatul de aer conditionat. Este extrem de util in momentul in care ai un aparat de aer conditionat si pe timp de vara, intri in casa si pui mana pe telecomanda si pornesti aparatul. Insa, doar dupa o ora vei reusi sa ajungi la o temperatura confortabila, stabilizata. Insa, daca optezi pentru un aparat de aer conditionat cu wireless vei scapa de acest ritual. Poti alega ca in momentul in care intri in casa sa ai temperatura dorita, aparatul functionand intr-un ritm unitar pentru a crea acel confort.

In cadrul aplicatiei folosite pentru a monitoriza aparatul de aer conditionat ti-ai fixat adresa de domiciliu precum si adresa la care muncesti. In momentul in care iti schimbi pozitia aparatul deja stie ca esti pe drum si va aduce casa la un confort termic dorit cu un consum cat se poate de redus. Beneficiile unui aparat de aer conditionat cu WiFi sunt numeroase – cheltuieli reduse si confort sporit sunt cele mai importante. Daca avem tehnologie de ce sa nu profitam de ea ?

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *