web analytics

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade

Considerat un aparat de barbierit care iasa din normele standarde ale acestor produse, modelul OneBlade QP252030, este exact ceea ce ai nevoie in cazul in care celelalte variante nu te-au multumit sau cel putin nu sunt pentru tine. Mie imi place sa spun ca este aparatul de barbierit pefect pentru orice tip de barba sau de piele, deoarece daca il vei analiza, vei putea observa faptul ca depaseste cu mult asteptarile pietei.

Tot ce trebuie sa stii despre  Philips OneBlade QP252030

Acest aparat de barbierit si tuns barba mi-a atras atentia prin modul in care tunde si calitatea prin care contureaza barba. Multi dintre cumparatorii sai, l-au catalogat drept cel mai bun aparat de barbierit, mentionand sintagma, bun la toate. Desi la inceput am fost suspicios privind calitatea sa, ei bine, isi merita toate aceste cuvinte.

Pieptenii sai sunt foarte flexibili, ceea ce inseamna ca iti va fi mult mai usor mai ales in momentul in care vrei sa scapi de barba, indiferent de lungimea sa si chiar de densitate. Cel mai bun rezultat il vei avea in momentul in care aceasta atinge dimensiunea de 5 mm, producatorii sai bazandu-se pe acest considerat si care este cel mai intalnit pe piata ca si necesitate a barbatilor din intreaga lume.

Una din cele mai importante probleme pe care acest aparat Philips le are, consta in timpul sau de functionare. Ca si idee, cele mai multe neplaceri pe care piata le-a avut, au constat in faptul ca vechile aparate de barbierit nu se ridicau la nivelul asteptarilor, acestea functionand aproximativ 20 de minute, si asta in cel mai bun caz.

Ca urmare, Philips OneBlade, este ceea ce isi doresc acestia, durata de functionare a bateriei sale NiMH, este de peste 45 de minute, lucru care ar trebui sa te bucure. Ca sa intelegi mai bine, poti sa iti tunzi sau chiar si sa-ti conturezi barba fara prea multe probleme, relaxat si bine dispus din confortul casei tale.

Verifica pretul aici : Verificare pret

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *