web analytics

Apa de cocos, un energizant natural

Ar fi foarte bine daca am evita din ce in ce mai mult sucurile carbogazoase si toate tipurile de bauturi, apa fiind singurul lichid din comert care este recomandata in orice cantitate. Solutia pe care nutritionistii ne-o ofera este tocmai apa de cocos, aceasta fiind tot mai cunoscuta ca si un energizant natural si fara calorii sau coloranti artificiali. Asa ca, haideti sa vedem care ar fi motiele pentru care apa de cocos este foarte indicata si pentru care reprezinta inlocuitorul lichidelor din comert.

Despre apa de cocos si beneficiile acesteia

Daca te intrebi de unde provine aceasta apa, ei bine, trebuie sa iti aduc la cunostiinta faptul ca nuca de cocos este fructul din care aceasta apa se extrage intr-o anumita perioada din an. Cu o atentie mai mare la acest aspect, ea trebuie absorbita doar in momenul in care nucile respective sunt tinere, in caz contrar intregul continut de apa pe care o nuca de cocos il contine este din ce in ce mai mic dupa varsta de 8 luni de zile, iar procesul este realizat de obicei la varsta de 6 luni.

Fiind o apa naturala fara nici un fel de conservanti sau coloranti, aceasta contine foarte multe elemente nutritive care ajuta organismul la diversele procese pe care acesta trebuie sa le realizeze, indiferent de natura lor. Ca urmare, este considerat unul dintre cei mai buni hidratanti ai corpului, chiar si daca este consumata intr-o cantitate foarte mica.

Smoothie-urile au devenit foarte intalnite printre persoanele carte pun un accent mai mare pe sanatate iar drept urmare, un smoothie bazat pe apa de cocos este cu adevarat ajutator organismului nostru. Intradevar, nu toata lumea a auzit de aceasta bautura dar in mod clar, ea va deveni la moda in urmatorii cinci ani, inlocuind lichidele din comert aproape in totalitate.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *